Makrys Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Koledzy tak jak w temacie. Czy ktoś w J11 ma zamontowane Cb. Jak to najlepiej zrobić aby nic nie uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Co prawda w J10 mam Lafayette Venus. To radyjko zamontujesz praktycznie wszędzie, bo całe radio mieści się w "gruszce", a centralkę możesz zamontować nawet w bagażniku. Choć powiem Ci szczerze, że dwa miesiące temu kupiłem terminal Yanosik i lepiej się sprawdza niż CB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dokładnie. Yanosik jest dużo lepszy. Od kiedy go mam cb rdzewieje w bagażniku. Wkurzalo mnie ze nie było informacji o korkach ale teraz juz jest wiec cb nie ma racji bytu (przynajmniej u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszara Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Koledzy tak jak w temacie. Czy ktoś w J11 ma zamontowane Cb. Jak to najlepiej zrobić aby nic nie uszkodzić. Ja cb zamontowałem w schowku podłokietnika idealnie tam pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja cb zamontowałem w schowku podłokietnika idealnie tam pasuje. Dzięki za info. Radio jest już w podłokietniku. Dlaczego wcześniej na to nie wpadłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio_ Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ja zamówiłem dodatkową półkę-szufladę pod siedzenie pasażera i tam głównie moje CB jeździ a gruszka wyprowadzona jest przy hamulcu ręcznym. Początkowo wyjmowałem je i wciskałem przy siedzeniu pasażera, ale ponieważ mało gadam a więcej słucham więc nie muszę obsługiwać radia podczas jazdy i od pewnego czasu jest na stałe w tej szufladce. Radio President Johnny III, antena Sirio Triflex podmieniona z fabryczną Nissana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszara Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Cb zbiera zakłócenia jak podłącze kamerkę, cb podpięte jest do gniazda w podłokietniku a kamerka w konsoli centralnej . Sprawdzałem w innym aucie żadnych zakłóceń nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker149 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki za info. Radio jest już w podłokietniku. Dlaczego wcześniej na to nie wpadłem . Ja zamówiłem dodatkową półkę-szufladę pod siedzenie pasażera i tam głównie moje CB jeździ a gruszka wyprowadzona jest przy hamulcu ręcznym. Początkowo wyjmowałem je i wciskałem przy siedzeniu pasażera, ale ponieważ mało gadam a więcej słucham więc nie muszę obsługiwać radia podczas jazdy i od pewnego czasu jest na stałe w tej szufladce. Radio President Johnny III, antena Sirio Triflex podmieniona z fabryczną Nissana. Pozdrawiam Witam. Jaka cena tej półeczki ??? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez joker149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Może komu się przyda, tak zamontowałem CB- Radio u siebie w samochodzie: \ A na taką Podkładkę Antypoślizgową jest radio przymocowane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picad Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jak wygląda ten terminal Yanosika ? Można prosić o więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jak wygląda ten terminal Yanosika ? Można prosić o więcej informacji. Mniej więcej coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 ale trzeba płacic za używanie?jakie koszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resket Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) I tak i nie Możesz kupić dedykowane urządzenie + abonament roczny za transmisję danych, to co ma Michalmiko kosztuje 400zł + 100zł rocznie. Więcej informacji tutaj: http://yanosik.pl/sklep/index.php?route=product/category&path=61 Yanosika możesz też zainstalować w smartfonie i wtedy korzystasz za darmo z reklamami - to chyba najlepszy sposób aby sprawdzić czy warto Warto dodać że Yanosik działa tylko w PL. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez resket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi