Fergul11 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 To i tak Twoja chociaż zauważyła zmianę. Bo znając moją, to nawet uwagi nie zwróci. A Ty zwracasz uwagę jak od fryzjera wraca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Colins ! Dobrze Fergul zauważył :-to na kobietę trzeba patrzeć ! else Czyżbyś już gumowe nakładki 'zajeżdził" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 O patrzcie - przyganiał kocioł garnkowi - można by rzec do Fergula i nowego. Co Wy możecie wiedzieć o patrzeniu na kobiety jak Wam tylko sportowe pedały w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 else Czyżbyś już gumowe nakładki 'zajeżdził" ? Taa... To troche dziwne, bo dzieje sie tak juz w drugim QQ. W poprzednich markach nic takiego nie mialo miejsca... I zeby nie bylo... nie jezdze z noga na sprzegle... Ta guma jakas chinska jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 a zdjęcie po montażu gdzie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 a zdjęcie po montażu gdzie jest ? Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 wygląda "zacnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) else Nie dość ,że nakładki 'zajeżdziłeś" to i widzę ,że podłoga pod "pedałami" wgnieciona !? Ostro dajesz ... :thumbsup: Edytowane 16 Marca 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuWojtas Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dywaniki są do kitu, mój też wygląda już jak szmata Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambam Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Chlapacze oryginalne na przód są zdecydowanie za krótkie. Znalazłem na allegro takie oto zamienniki: http://allegro.pl/chlapacze-przednie-do-nissan-qashqai-i-ii-x-trail-i5119941584.html instalował już ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkot1971 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Cena nakładek na pedały w ASO mnie poraziła 417,68pln!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Cena nakładek na pedały w ASO mnie poraziła 417,68pln!!! Osobiscie nie widze sensu montarzu takich nakladek-przynajmniej teraz- a za taka cene tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Mnie wręcz takie nakładki odrzucały przy kupowaniu wehikułów z rynku wtórnego. Ale ja starej daty jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A ja wam mowie, ze wyglada lepiej niz na zdjeciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wygląda,wygląda,tylko tak jak koledzy pisali cena odrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 No cóż... z ceną trochę przesadzili. :/ W J10 kosztowało ~100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Korzystając z pogody zrobiłem prototypa, a nawet dwa, z folii ochronnej. Efekt jak na pierwszy raz w życiu zabawy z folią ujdzie. Zostawię to narazie żeby zobaczyć jak z trwałością samej folii. Muszę jeszcze coś obczaić na plastiki na progach. Sorry za kiepskie foto. Edytowane 21 Marca 2015 przez myszorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Fajnie wygląda . Co to za folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Coś takiego: http://allegro.pl/folia-okleina-carbon-srebrna-karbon-3m-3d-rakla-i5028005644.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Korzystając z pogody zrobiłem prototypa, a nawet dwa, z folii ochronnej. Efekt jak na pierwszy raz w życiu zabawy z folią ujdzie. Zostawię to narazie żeby zobaczyć jak z trwałością samej folii. Muszę jeszcze coś obczaić na plastiki na progach. Sorry za kiepskie foto. Dawaj myszorku wymiary, bo też mam rolkę podobnej folii i już dawno miałem zamiar okleić progi, bo dzieciaki atakują. Tylko wrodzone lenistwo mi nie pozwala. Dzięki Tobie będzie lżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Ja dałem paski szerokości 8 cm - wystarcza na pokrycie pierwszego rantu od góry i progu, nie zakładałem na ściankę pod uszczelką, bo każda krzywizna to dodatkowa komplikacja dla amatora. Można pokombinować z szerszym. Długość dowolna - zależy jak się komu podoba, zwłaszcza z przodu. Na tył nie dawałem zbyt długiej, bo prosty odcinek jest stosunkowo krótki i zaraz zaczynają się krzywizny a ja nie mam wprawy w operowaniu opalarką dzięki której folia mogła się lepiej dostosować. Kleiłem na mokro. Edytowane 21 Marca 2015 przez myszorek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dziękuję za wskazówki. + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dawaj myszorku wymiary, bo też mam rolkę podobnej folii i już dawno miałem zamiar okleić progi, bo dzieciaki atakują. Tylko wrodzone lenistwo mi nie pozwala. Dzięki Tobie będzie lżej. Ale żeby dzieciaki zrobić to lenia nie miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jacek,przecież wiesz,że to akurat na leniwca też można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No tak...nie skojarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi