romeosoul Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 44tuning, przymierzaja się do stworzenia softu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Oj,coś czuję że cena może by również zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac17 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Panowie czy ktoś ma matę do bagażnika? Jeśli tak to proszę o podpowiedz czy lepiej kupić matę z rantem na górny bagażnik (dla jasności bagażnik który składa się z dwóch desek-płyt) czy lepiej wyjąć i wsadzidz niżej prosto na pokrywę zapasówki. Wydaje mi się że drugie rozwiązanie jest praktyczniejsze ponieważ wysoki ran będzie przeszkadzał w użytkowaniu. Proszę o Wasze opinie i ewentualnie gdzie kupowaliście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Panowie czy ktoś ma matę do bagażnika? Jeśli tak to proszę o podpowiedz czy lepiej kupić matę z rantem na górny bagażnik (dla jasności bagażnik który składa się z dwóch desek-płyt) czy lepiej wyjąć i wsadzidz niżej prosto na pokrywę zapasówki. Wydaje mi się że drugie rozwiązanie jest praktyczniejsze ponieważ wysoki ran będzie przeszkadzał w użytkowaniu. Proszę o Wasze opinie i ewentualnie gdzie kupowaliście. Pozdrawiam Ja dostałem gratis od dealera oryginalną matę gumową - dopasowana w 100 % do bagażnika z logiem qq. Mata ta wchodzi na te dwie deski-płyty , nie da się jej niestety schować pod (sprawdzałem) i bardzo łatwo się rysuje (miałem kiedyś w fabii to tamta po kilku latach nie miała takich rys jak ta po miesiącu ). Ogólnie wożę ją cały czas choć potrzebuję sporadycznie i chyba lepiej byłoby mi na codzień bez niej, ale jak już młodemu rower do bagażnika ładuje to akurat się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja dostałem od razu od dielera,na górny poziom tj.na deski i z rantem.Jest spasowany na 100% i nic nie przeszkadza. Wiem również ,że koledzy na forum kupowali matę na dolny poziom ,bezpośrednio na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja kupiłem na górny poziom z delikatnym rantem (rezaw plast) - moim zdaniem świetna jakość i spasowanie, najlepsza jakiej używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac17 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuWojtas Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Gdyby kogoś interesowało. Zamontowałem konsolę do uchwytu + uchwyt do telefonu: - konsola KUDA Phonebase - dedykowana do QQII (skóra sztuczna czarna) - uchwyt uniwersalny {Ciach} przykręcany na śruby do konsoli Pzdr Dzięki za info masz za to piwko u mnie. Ja też już sobie to kupiłem - Konsola Kuda ekoskóra - normalnie idealnie pasuje!!! W załączeniu zdjęcia z mojego montażu. Edytowane 19 Maja 2015 przez WuWojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dzięki za info masz za to piwko u mnie. Ja też już sobie to kupiłem - Konsola Kuda ekoskóra - normalnie idealnie pasuje!!! W załączeniu zdjęcia z mojego montażu. 2015-05-19 19.10.15.jpg 2015-05-19 19.12.01.jpg 2015-05-19 19.10.59.jpg Cieszę się, że mogłem pomóc... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Cieszę się, że mogłem pomóc... Pozdrawiam. Witam Podaj namiary na sprzedawcę,...... nie znalazłem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Zenek,wpisz sobie w google hasło konsole kuda i wyskoczą Ci tematy które Cię zainteresują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Zenek,wpisz sobie w google hasło konsole kuda i wyskoczą Ci tematy które Cię zainteresują. Dziękuję za podpowiedź, namierzyłem producenta i koresponduję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 czy tę konsolę kuda przykręca się dołem (tak to jakoś wygląda) i czy nie przykręcona jest luźna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Z tego co ja widze, to chyba na dole jest jakas sruba, ktora sie to ustrojstwo przykreca- a srube laduje sie nowiutenki tunel... Na samym dole na jednym ze zdjec jest widoczna sruba. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95902-j11-akcesoria-do-qashqai/page-33?do=findComment&comment=1047186 Edytowane 29 Maja 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Dzis sprawilem sobie eleganckie sruby antykradziezowe do felg. Tak to wyglada Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Pieer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Może i eleganckie ... Ale one mają tak "świecić" by przestraszyć potencjalnego "nabywcę" koła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 No ale na te sruby naklada sie chyba czarne nakladki co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Może Pieer chciał nam pokazać jak ta śruba wygląda, a potem nakładkę wcisnął. Zresztą pokazał nam też w odbiciu felgi jak mu glaca świeci i jakiego małego pomocnika w okularkach miał przy tej robocie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Ale Cloins spostzregawczy jestes chociaż ta glaca to akurat czoło bo wbrew pozorom komplet włosów jeszcze mam Felga akurat nie była pucowana ale pomocnik byl. jak najbardziej Co do nakłądki plastikowej.: Chciałem założyć ale orginalne nie pasują więc sprzedawce zapytalem czy nie ma a on mi opowiedział historię która mnie przekonała aby nie zakładać nakładek Mówił, że to właśnie ma być widać ponieważ kiedyś sprzedał śruby facetowi który takie osłonki założył. Wieczorem złodziej mu rozkręcił kilka śrub ale jak doszedł do tej z zabezpieczeniem to się poddał (wczesniej nie widział zabezpieczenia przez nakłądkę) i tak zostawił. Właściciel wsiadl rano nic nie podejrzewając i mu koło odpadło jak ruszyl. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Pieer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Plus dla Collinsa za spostrzegawczosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Czytałem na jednym forum, jak gość założył śruby / nakrętki zabezpieczające i po jakimś czasie obrobił mu się klucz do nich, a śruba była mocno dokręcona i w żaden sposób nie mógł odkręcić koła (jakiś chyba lipny materiał by użyty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Korzystając z niepogody, dzisiaj po południu pobawiłem się kawałkiem czarnej folii progowej, który mi pozostał. Oczywiście są to plastiki w tylnych progów. Fotki trochę nie po kolei, bo na drugiej jeden jest z okleiną, drugi bez. A wyszło tak: Edytowane 10 Lipca 2015 przez myszorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Właśnie dzisiaj zapodałem sobie oryginalne kółka 18'' z czarnym malowaniem.Opony Continentale z bieżnikiem prawie 8mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 czyżbyś kupił na alledrogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Wypatrzyłem,ale dogadalem się z gościem i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi