BartoszN Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 to czekamy na foto , widziałem Acenta na 19" od Tekny + ciemne szyby i wyglądała super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Obawiałem się czujników,zdemontowane miesiąc temu i leżały w szufladzie.Dzisiaj założone i sygnał,że czujniki się aktywują. Po przejechaniu może 7km zaczęły wskakiwać jeden po drugim:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 To rozumiem że będziemy mieć teraz takie same fele na lato ? Na zimę zostawiasz te co teraz miałeś , to były oryginalne 17`stki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Tak na zime 17. Ale.Co stwierdziłem.Mam letniaki 17" drugi sezon.Przekulane na nich 20tys km.Opony GoodYear eficientgrip.Po tych 20tys zostało na tych siedemnastkach ok 6mm bieżnika.Bardzo szybko się ścierają,a nie jeżdżę agresywnie.Praktycznie,gdybym dojeździł do zmiany na zimówki to przyszły letni sezon byłby ostatnim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Bo dzisiejsze opony tak robią mają się szybko ścierać, abyś szybko kupił następny komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) chyba na szybko będę potrzebować (w miarę rozsądne cenowo) poprzeczki na relingi i pasujące do tego typu bagażniki na 2a rowery (dziecięce 6 i 9 lat - jeśli to jakaś różnica)Macie jakieś gotowe pasujące do J11 co nie trzeba przycinac i zwykły zjadacz chleba może je założyć szybko i sprawnie bo nigdy nie miałem takiego ustrojstwa - producen, model i cena przybliżona będę bardzo wdzięczny wyszukałem ze chyba najlepsiejsze bagażnik bazowy to będzie Aguri - montował to ktos? (czy to jest już gotowy wymiar czy trzeba coś przycinać) Edytowane 29 Lipca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Na ali pojawiły się listwy do qqłki. http://www.aliexpress.com/item/New-Quality-chrome-Side-door-molding-trim-Door-body-protector-trim-for-For-Nissan-Qashqai-2014/32312483553.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 jakby ktoś z Was potrzebował bagażnika do wersji bez relingów http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/100331-s-oryginalny-bagażnik-dachowy-qashqai-j11-aluminiowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Na ali pojawiły się listwy do qqłki. http://www.aliexpress.com/item/New-Quality-chrome-Side-door-molding-trim-Door-body-protector-trim-for-For-Nissan-Qashqai-2014/32312483553.html wczoraj podczas polerowania zauważyłem rysy które mi ktoś zrobił swoimi drzwiami od auta...te listwy niestety by tutaj nie pomogły bo mam ryski znacznie powyżej miejsca ich montarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Te listwy to tylko dla dekoracji,niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ponieważ trwają wakacje i na forum "mały ruch", to żeby was rozruszać zarzucę temat: pokrowce na siedzenia. Ciekaw jestem waszych opinii i doświadczeń. Wg mnie, osoby posiadającej potomstwo w wieku wczesnoszkolnym, pokrowce pozwalają czasem uniknąć brzydkich plam i zabrudzeń. Argumentem na nie są oczywiście wątpliwe doznania estetyczne - chociaż spotkałem parę razy fajnie dopasowane i całkiem dobrze wyglądające pokrowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 I słitaśny pokrowiec na kierę. Ooo taki przykładowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) I słitaśny pokrowiec na kierę. Ooo taki przykładowo... Podoba mi sie ta dodatkowa informacje -ktora strona lewa, ktora prawa A co do pokrowcow, to w Indiach bardzo czesto jezdzilem samochodami w ktorych po wielu latach uzytkowania wciaz byly pokrowce -te fabryczne i to nie jest zart. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Myszorek jak pokrowce to mam teraz Kegla Practikal i jestem bardzo zadowolony z nich ;-)http://www.pokrowce.com.pl/p1-pokrowce-samochodowe-practical-na-przednie-fotele-art156.html Teraz czyszczenie siedzeń po moich brudasach to bajka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ponieważ trwają wakacje i na forum "mały ruch", to żeby was rozruszać zarzucę temat: pokrowce na siedzenia. Ciekaw jestem waszych opinii i doświadczeń. Wg mnie, osoby posiadającej potomstwo w wieku wczesnoszkolnym, pokrowce pozwalają czasem uniknąć brzydkich plam i zabrudzeń. Argumentem na nie są oczywiście wątpliwe doznania estetyczne - chociaż spotkałem parę razy fajnie dopasowane i całkiem dobrze wyglądające pokrowce. Mialem ten sam problem z jasnoszarymi siedzeniami w poprzednim aucie. Mycie, pranie, tarcie, w koncu zaczelo sie to wszystko strzepic. Dlatego QQ zamowilem ze skorzana tapicerka i problem zniknal, teraz wystarczy tylko przetrzec chusteczka nawilzana do skory i sladu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Tak czyszczenie takiej tapicerki to super sprawa, ja któregoś dnia zakupie pokrowce szyte na miarę tej firmy ;-)https://m.youtube.com/watch?v=Rb7pctc0tsw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Automat do naszych qqłek: http://www.aliexpress.com/item/Car-window-closer-window-close-system-automatic-locking-door-function-for-Nissan-Qashqai-08-15-X/32306818414.html?spm=2114.01020208.8.17.8cyqMR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylonek Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 A tutaj chyba jak to działa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Podoba mi się to Tylko ,że doczytałem,że oni nie są producentem,a jedynie dają jakby swoją gwarancję na działanie tego modułu,a więc chińszczyzna??? za blisko 100 ojro!? U chinoli cena to ok 30 zielonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylonek Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Instrukcja przyciemniania szyb w QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 A raczej instrukcja połączona ,demontażu boczku i przyciemniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Kilka miesięcy temu już było na forum. Masakra totalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Pomyslalem sobie cos. Obraz z kamerek jest jaki jest. Delikatnie mowiac- moglby byc lepszy. Ktos wie czym jest to spowodowane? Jakoscia kamer czy wyswietlacza? Jesli kamer. To moze daloby by sie je wymienic na inne- lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 wg mnie i jedno i drugie bo np. w modelach INFINITI obraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 http://allegro.pl/gms-960-glosniki-dacia-sandero-nissan-qashqai-przo-i5636665022.html Ciekawa oferta i ciekawe jeszcze jak grają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi