Pieer Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jacko ja mam bardzo źle doświadczenia z tym sprzedawca. Pisze gdybyś czasem wpadl na pomysł aby właśnie u niego kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie ,nie,akurat nie chodzi mi o tego sprzedawcę ,ale o zestaw.Tak go zachwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 jakby ktoś z Was jeszcze nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Masz na myśli pletwe na dachu? A to wersja v2 płetwy? Czyli czy obsluguje w pelni DAB+ czy wciaz po staremu? Edytowane 2 Października 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 raczej bez radia cyfrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylonek Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) znalazłem podobne Edytowane 2 Października 2015 przez Kylonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Wg mnie nie ma sensu inwestowania w obecna wersje pletwy skoto nie obsługuje DABa. Jak juz ktos bardzo bedzie taka chcial miec to niech zainwestuje w pletwie na alibaba.com -ta sama funkcjonalnosc a kilkukrotnie taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuWojtas Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Wg mnie nie ma sensu inwestowania w obecna wersje pletwy skoto nie obsługuje DABa. Jak juz ktos bardzo bedzie taka chcial miec to niech zainwestuje w pletwie na alibaba.com -ta sama funkcjonalnosc a kilkukrotnie taniej. a możesz dać konkretnego linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Na płetwę ? http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20151003044215&SearchText=aerial+qashqai Różne kształty i kolory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mam taką antenę. Wygląda bardzo dobrze i dobrze się trzyma. Tym nie mniej siła sygnału jest znacznie słabsza niż z bata. W mieście daje rade ale w trasie juz gubi słabsze stacje. Jak Ci zależy na mocnym sygnale to musisz wyjąć radio i wstawić wzmacniacz pomiędzy anteną a radiem. Tak przy okazji - antena do DAB nie różni się zasadniczo od analogowej. Ta płetwa także odbiera DAB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jak Ci zależy na mocnym sygnale to musisz wyjąć radio i wstawić wzmacniacz pomiędzy anteną a radiem. Ta płetwa także odbiera DAB. Różne różniste w kształcie grzyba i kuliste http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20151005120832&SearchText=car+antenna+amplifier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) A mnie przyszly wlasnie do domu zamowione snioegowe lancuchy tekstylne Michelin Easy Grip -rozmiat T13. Zima mi teraz nie straszna A to nawet maly test znaleziony na youtube w ludzkim jezyku: Edytowane 17 Listopada 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Witam. Poszukuje przedniej i tylnej nakladki stylizujacej zderzak (pampers) tylko nie w aso- cos tanszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 http://allegro.pl/nissan-qashqai-2014-nakladki-na-zderzaki-oslony-i5770110253.html Albo na aliexpres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wczoraj przy okazji mycia Qq zauważyłem spore wgniecenie w siatce chroniącej chłodnicę. Nie pamiętam, żebym czymś oberwał ale uderzenie musiało być dość mocne, bo siatka w miarę gruba i sztywna. Nie chcę myśleć, jak wyglądałaby chłodnica po takiej przygodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Masz dodatkową siatkę w zderzaku? Moja chłodnica już jest trochę poobijana. Widocznie dostała parę razy jakimiś trutniami latającymi w kaskach. Ale póki nie dostanie jakimś bocianem, to chyba będzie żyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Pora na siatkę tuningową.Źle się dzieje w państwie Duńskim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Masz dodatkową siatkę w zderzaku? Mam http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95594-j11-os%C5%82ona-ch%C5%82odnic/page-5 post 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 A faktycznie. Zapomniałem. Idę łyknąć Geriavit. Zaraz, zaraz, czy to te niebieskie, podłużne tabletki? Wezmę dwie, na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 ...i będziesz mieć problem z założeniem czapki , bo uszy ni pozwolą nasunąć głębiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Macie w swoich Kaśkach J10 chlapacze, chcialem zobaczyć jak to wygląda z boku auta, jesteście zadowoleni ? proszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewka Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 czy montowaliście w QQ może jakieś nakładki na progi, folie ochronne... lub podobne z tyłu? Możecie cos polecić? Mam dwóch małych chłopaków, którzy wysiadając z auta skaczą po progach...aż nie mogę na to patrzeć. dzięki, będe wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ja mam folię, którą kupiłem celem zamontowania na progach, bo też mam dwóch "skaczących z progu". W rezultacie nie zamontowałem do dziś. Pewnie niedługo Tobie też przejdzie ta nadmierna obawa o tę kupkę żelastwa na kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Marchewko,osłony na progi dostałem w serwisie razem z samochodem.W przypadku Twoich komandosów potrzebne by były takie,które sięgałyby na zagięcie zewnętrzne progu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 W przypadku mojej teściowej zagięcie musiałoby być aż na wysokość klamki. W sumie jakaś zjeżdżalnia wprost z fotela by się przydała (i wciągarka w drugą stronę). No i bym zapomniał - hamulec na drzwiach rodem z klatki schodowej, zapobiegający pierdyknięciu drzwiami. Choć muszę przyznać, że wypracowałem już pewien nawyk. Gdy teściowa zamyka drzwi, to ja szybko otwieram moje okno. W przeciwnym wypadku zmiana ciśnienia przy pierdyknięciu przez nią drzwiami mogłaby urwać mi głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi