chaddy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 W moim składają się już same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nooo,to już nissan zadziałał.Jak zwykle coś dokładają po czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuWojtas Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 W moim składają się już same. A coś dorabiałeś, czy od nowego w menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Fabrycznie była już ta funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 W moim też składają się automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja tylko dalem przyklad skladanych lusterek, bo u mnie tez sie skladaja. Ale to byl przyklad ze czegos nie bylo a mozna bylo miec po zakupie oryginalnego Nissanowskiego modulu. W zeczy nie oryginalne nie chce sie bawic. Tylko to co pozwala zamontowac Nissan- zeby nie bylo problemow jak to wczesniej JACKO napisal. Dlatego spytalem czy sa jakies zeczy w najnowszej wersji QQ ktore mozna ulepszyc (np dokupujac jakis modul) a mozna dokupic w Nissanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Panowie rozróżnijmy...Składają się automatycznie...mamy na myśli to,że po wyłączeniu motorka lustra same się zamykają? Czy trzeba je kneflęm chędożyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Same sie skladaja. Nic nie trzeba wciskac ani robic. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Macie tecny,n-teci ,a nie wiadomo czy w acentach,nowych też taka konfiguracja występuje. Wydaje mi się że opcji do uruchomienia w oprogramowaniu Qqłki jest dużo.Kiedyś przeglądałem forum VW i oczy mi się otwierały ze zdumienia co oni robili i jak grzebali w oprogramowaniu i jakie funkcje uaktywniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 O te funkcje mi wlasnie chodzi. Co jest nie aktywne a by moglo byc aktywne bo modulu brak albo producentowi nie chcialo sie tego w sofcie uaktywnic. To pewnie wynika z tego, ze mam Tekne, (szybe, dach), dokupilem opaski z przodu i z tylu, listwy ochronne na drzwi, planuje zakup 18" felg na lato. I chcialo by sie cos jeszcze ulepszyc ale pomyslow juz brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 O te funkcje mi wlasnie chodzi. Co jest nie aktywne a by moglo byc aktywne bo modulu brak albo producentowi nie chcialo sie tego w sofcie uaktywnic. To pewnie wynika z tego, ze mam Tekne, (szybe, dach), dokupilem opaski z przodu i z tylu, listwy ochronne na drzwi, planuje zakup 18" felg na lato. I chcialo by sie cos jeszcze ulepszyc ale pomyslow juz brak... kombinujesz kolego, bardzo kombinujesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njacek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ale w katalogu akcesoriów do J11 jest widoczny moduł składania lusterek automatyczny. Wieczorem mogę zerknąć i się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Ale w katalogu akcesoriów do J11 jest widoczny moduł składania lusterek automatyczny. Wieczorem mogę zerknąć i się upewnić Zgadza sie. Kiedys ktos juz o tym pisal. W QQ produkowanych chyba po wrzesniu 2014 (nie wiem czy to tylko w Teknie i n-tecu) juz masz od razu automatyczne skladanie lusterka. W starszych modelach nie ma tego, I do tych starszych modeli mozesz sobie dokupic modul ktory to umozliwia. Nie wiem jak jest z nowa accenta i visia czy tez juz to maja od razu- ale, ze sa to nizsze wersje wyposazenia to pewnie nie. Mozesz dac link do tego katalogu z akcesoriami gdzie jest ten modul? ProceSS: zona powiedziala mi ostatnio, ze jestem gadzeciaz No moze troche, i stad pewnie to dopytywanie sie co moge uruchomic/zamontowac dadatkowego w aucie. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 gregson: jezeli masz "pelna" wersje Tekna to nic innego nie ma (mozesz dokupic dodatki/nakladki z nissana), reszta to "Chiny" ktore bym omijal dalekim lukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) gregson: jezeli masz "pelna" wersje Tekna to nic innego nie ma (mozesz dokupic dodatki/nakladki z nissana), reszta to "Chiny" ktore bym omijal dalekim lukiem Dokladnie takiej informacji szukalem. Zadne chinczyki mnie nie interesuja. Wylacznie oryginalne. Ale co chcialem to juz kupilem i wynika z Twojej wypowiedzi, ze wiecej "modulow" do zamontowania juz nie ma. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Podam Ci numer konta, na które możesz przelać nieco gotówki. Wtedy ja sobie coś zamontuję, a Ty będziesz miał satysfakcję. OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Podam Ci numer konta, na które możesz przelać nieco gotówki. Wtedy ja sobie coś zamontuję, a Ty będziesz miał satysfakcję. OK? Az tak dobrze to nie mam. Myslalem o zamontowaniu haka -ktory pelnil by glownie "fukcje obronne" z tylu auta ale to juz troche za droga taka zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Szkoda psuć "wizerunek" auta wystającym z tyłka badylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Szkoda psuć "wizerunek" auta wystającym z tyłka badylem. Powiem ci, ze wlasnie tak samo zaczalem ostatnio myslec -moze nie az tak ostro ale nie bardzo on mi sie podoba. I to byl kolejny powod, dla ktorego na razie zrezygnowalem z haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Szkoda psuć "wizerunek" auta wystającym z tyłka badylem. hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Czulem, ze Varicella sie odezwie nt haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Szkoda psuć "wizerunek" auta wystającym z tyłka badylem. Przeciez mozna zamowic hak odczepiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Az tak dobrze to nie mam. Myslalem o zamontowaniu haka -ktory pelnil by glownie "fukcje obronne" z tylu auta ale to juz troche za droga taka zabawa. nie tak do końca gdyż jeżeli ktoś mocniej "przywali" w hak to cała siła zostanie przenisoeniona na nadwozie poprzez mocowanie haka a to może narobić większych szkód niż uszkodzona plastikowa nakładka zderzaka (czyli zderzak) więc o tym ,że hak chroni to czysta "bajka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kiedyś przeglądałem forum VW i oczy mi się otwierały ze zdumienia co oni robili i jak grzebali w oprogramowaniu i jakie funkcje uaktywniali. Obecnie jeszcze jeżdzę Golfem V i od kilku lat uczestnicze na tym forum: http://www.vwgolfv.pl/index.php, posiadam własny, HEX-USB+CAN+oprogramowanie VCDS, który obsługuje wszystkie samochody z gruby VAG. Tym kabelkiem wraz z oprogramowaniem można dużo funkcji uaktywnić i podglądnąc w jakiej kondycji jest silnik danego samochodu. Na pewno będzie mi brakowało takiego oprogramowania do Nissana, ale czas pokaże, może w przyszłości coś się załatwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Swego czasu siedziałem na forach Audi oraz VW, to rzeczywiście ludzie nałogowo bawili się w podłączanie komputera i grzebanie w ustawieniach. Jakoś tutaj tego nie widać. Czy Nissany są tak niedostępne pod tym względem czy nie znaleźli się śmiałkowie od elektroniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi