Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Panel sterowania nawiewem

ququbus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Pękło mi pokrętło od ustawiania zmiany nawiewu i muszę zakupić cały nowy panel, moje pytanie to, czy jak kupię panel bez przycisku od klimy to czy jest możliwość przełożenia przycisku z mojego aktualnego panelu i czy będzie klima działała. Liczę na waszą pomoc :)

Morgen :wave: Może napisz najpierw z którego roku ta almera lub prościej jak wpiszesz to w swój profil, pomoże to wszystkim na przyszłość :whistle:

Nie rozumiem po co chcesz kupować panel bez sterowania klimą, kombinować i myśleć czy zadziała skoro można od razu kupić taki z tym sterowaniem. Jak dla mnie pomysł bez sensu chyba że różnica w cenie jest znacząca. Patrzyłem na alledrogo i ceny paneli są od 50-100 za n16 przed liftem i 80-150 za po lift, mówię o tych ze sterowaniem klimą

Ostatnio szukałem trochę podobnych tematów, z tym że ja muszę po prostu wymienić podświetlanie nawiewów. Nie będę się rozpisywać i dublować informacje z bloga, więc trzymaj, czytaj a wszystkiego się dowiesz :)

http://almeran16.blogspot.com/2012/10/wymiana-panelu-nawiewu.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...