kakolgda Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, Proszę o informację od użytkowników którzy montowali już w swoim QQ światła LED do jazdy dziennej. Ile za to płaciliście i na jakiej zasadzie jest to podłączone ? Włącza automatycznie ? Z góry dziękuję za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/58127-%C5%9Bwiat%C5%82a-do-jazdy-dziennej/?view=getnewpost. Powinno Ci wystarczyć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakolgda Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dziękuję, przeczytałem i już podjąłem decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 diody zawsze robią robote... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Dziś zobaczyłem że w moim nowym Nissanie J11 mam pękniętą tylnią prawą lampę. Mam auto już 3 tygodnie i czy jest sens zgłaszać do salonu ? Niestety nie wiem czy było to od nowości. Ewentualnie co radzicie aby to jakoś naprawić. Kupić nową na allegro ? ( czy już ktoś ściągał tą lampę ) czy każda będzie pasować do wersji Tekna , a może sklejić. Doradźcie mi coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITommyI Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Dziś zobaczyłem że w moim nowym Nissanie J11 mam pękniętą tylnią prawą lampę. Mam auto już 3 tygodnie i czy jest sens zgłaszać do salonu ? Niestety nie wiem czy było to od nowości. Ewentualnie co radzicie aby to jakoś naprawić. Kupić nową na allegro ? ( czy już ktoś ściągał tą lampę ) czy każda będzie pasować do wersji Tekna , a może sklejić. Doradźcie mi coś. Jeżeli nie jest to uszkodzenie mechaniczne to próbowałbym reklamować w ramach gwarancji. W innych markach bywa że plastik lamp pęka. No chyba że jesteś pewien że przylożyłeś w cos;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.