yaruu Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jak wasze odczucia co do działania podgrzewania lusterek w nowej Kaśce? Jestem mocno zdegustowany, w porównaniu do tego co oferował mój ford focus to jest jakieś nieporozumienie. Podgrzewają jakby chciały a nie mogły, to taki urok modelu czy może trafiła mi się jakaś felerna sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Zakup Kaśki robiłem zimą(jak by ona wtedy nie była) i nie zauważyłem żadnych anomalii. Lusterka szybko odparowywały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaruu Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Czyli przy najbliższej okazji zawitam do serwisu niech sprawdzą co jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITommyI Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Obawiam się że w porownaniu do Focusa może być odczuwalna różnica w podgrzewaniu lusterek na korzyść forda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emeren Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 A ja mimo wszystko chcialbym sie dowiedziec jak autor postu stwierdzil w lipcu, ze mu ogrzewanie lusterek niedomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendetti Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 U mnie lewe grzeje mocniej jak prawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaruu Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 A ja mimo wszystko chcialbym sie dowiedziec jak autor postu stwierdzil w lipcu, ze mu ogrzewanie lusterek niedomaga A to co u was na Pomorzu deszcz nie pada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Oj pada , nawet leje a lusterka nie schną A ja nawet zimą nie sprawdziłem czy ten system działa ! Pewnie tak. Tylko zastanawiam się czy można i jak to obecnie sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Nie wiem jak szybko byś chciał mieć oczyszczone lustra?Ja zauważyłem że z zamglonego szkła klar robi się po ok 1km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.