M@reS Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Mam pytanie.....mam radyjko ze zmieniarką (2DIN) oryginalne Nissana i po przejrzeniu ustawień znalazłem opcję "Głośności telefonu"Po co to ? czy do tego radyjka można podpiąć telefon ? lub czy może działać jak zestaw głośnomówiący ? http://prntscr.com/48s2c5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Na radiu nie widać klawiszy ze słuchawką więc chyba nie ma opcji zestawu głośno mówiącego. Może jest to opcja manualnego, szybkiego, wyłączenia głosu w chwili połączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 To jest ustawienie głośności z jaką ma być "odtwarzany" głos z telefonu....tak samo jak są ustawienia do komunikatów drogowych. Nigdzie nie ma opisu tych radyjek, nawet instrukcja ich nie obejmuje Jest wspomnienie o radyjku z 6CD i .......opis na dwa zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Sama fotka radia niewiele mówi. Można się domyślić, ze to jest radyjko CD Nissan frontier radio Factory, lub Nissam Titan Frontier Xterra radio CD player. Musiałbyś zobaczyć z tyłu tabliczkę znamionową co to za typ. Być może wtedy instrukcja gzieś po necie krąży. Jeśli chodzi o o współpracę z telefonem to powinien być znaczek Bluetooth na radiu. i sterowanie z kierownicy. Ale coś bliżej jaki to typ radia, może uda nam się pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 http://prntscr.com/49iduc Tylne dane radyjka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.