zwieczyca Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam wszystkich czy posiada ktos dane do ustawienia geometrii kol NISSAN ROGUE 2008. Wymienialem przekladnie i scina mi opony. kupilem nowe ale przed zalozeniem chcialbym ustawic wszystko. Moze ktos sie orientuje czy katy z innego nissana podejda do Rogue. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Znajdź jakiś dobry warsztat robiący tylko geometrię.Na pewno będą mieli katalogi z danymi ustawień. Jeżeli będę miał chwilę i warsztat będzie czynny to zapytam u mnie.Gościu ma cały regał z katalogami do samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 jak mi wiadomo Rogue to nic innego jak Qashqai tylko na stany ... myslicie ze roznice sa az tak duze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwieczyca Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No wlasnie nie wiem jak to jest szukam w Rzeszowie. Narazie nic. Jutro kolejny dzien poszukiwan. Dzieki Znajdź jakiś dobry warsztat robiący tylko geometrię.Na pewno będą mieli katalogi z danymi ustawień. Jeżeli będę miał chwilę i warsztat będzie czynny to zapytam u mnie.Gościu ma cały regał z katalogami do samochodów Dzieki za podpowiedz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.