Gość nowikg Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja wczoraj na trasie płońsk-wawa bujnąłem swojego do 180 i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że podobo jego prędkość max to 154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja wczoraj na trasie płońsk-wawa bujnąłem swojego do 180 i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że podobo jego prędkość max to 154 Ten temat juz byl.. poszukaj dobrze... Tak przy okazji jak znajdziesz en temat to okaze sie ze jestes cienki boleslaw bo inne suniaki jezdza 210..220km/h na laczkach 195 lub nawet 205 bodajze... ja ze swoim GTi sie chowam do suniakow typu 1.4 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 ok ale mi chodzi o silniki diesla 75 km Wiem że 1.6 może spokojnie lecieć 200 ale tu nie ma co porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość symek Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Hehe ja tez moge sie schować, bo ja maxa wyciągnąłem 185km/h. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiang Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 ja mam ten sam motorek CD20 w Sunnym Y10 - i leciałem 185 ale na autobanie i na niemieckiej ropce, w Polsce max 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zicoo Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Hehe ja tez moge sie schować, bo ja maxa wyciągnąłem 185km/h. Pozdro Hehe, to ciekawe bo ja 1,4 ver. 75KM leiclem tyle samo co Ty majac o 30 chomikow wiecej..... stange..... isn`t it ????????? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 ja mam ten sam motorek CD20 w Sunnym Y10 - i leciałem 185 ale na autobanie i na niemieckiej ropce, w Polsce max 180 no to ja powtorze jako ze tamat byl przerabiany swoim na niemieckiej ropce na niemieckiem autostradzie w 2osoby i full bagaz (zlozone tylne siedzenia) lecialem 195 km :shock: fakt bylo troche z gorki ale podaja predkosc max dla 2.0 d chyba 150 czy 160km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 ...ale podaja predkosc max dla 2.0 d chyba 150 czy 160km/h dokładnie 154 widać jest znacznie lepszy Zico może masz bardziej wypasione chomiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Zico może masz bardziej wypasione chomiki no a chyba moje sa jakies leniwe bo 150 max i ni ch.... wiecej ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 165 z 4 osobami na pokladzie dalej zabrako juz prostej i musialem chamowac wiecej nie sprawdzalem nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 170-175 km/h sam na pokładzie na trasie W-wa - Lublin. Więcej już nie miałem sumienia bo i tak mi motor malo co nie wyskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Prawie 180 km/h na trasie Lublin - Zamość. Pan w Omedze 2.0 troszkę się chyba zdziwił jak na mojej tylnej klapie zobaczył 1,4 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Nie obraźcie się chlopaki, ale 180 wolnossącym dizlem :shock: :shock: :?: Nie za bardzo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Gaz w podłogę i tak od tego szybkiego kawałka za płońskiem do mostu. Do tylu doszło, nic nie poradze na to, sam byłem w szoku. Musiałem tylko długich czasem używać bo goście w lepszych furach chyba nie wierzyli i nie chcieli zjeżdżać na prawy. Dzień wcześniej wyważałem koła, ustawiałem zbieżność i regulowałem hamulce, tak że teraz pięknie sie prowadzi.Wprawdzie rok temu udało się sporo przekroczyć 180 ale to było w niemczech i z zajefajnej górki koło studgartu (na luzie leciał 120). Na codzień śmigam normalnie teraz tylko tach chciałem zobaczyć jak lata po remoncie jaki mu latem zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 No jak z górki to wszystko wyjaśnia, nawet 126p poleci 140. Ostatnio na A4 przekroczylem 200 i byloby więcej, ale się balem bo laczki mam do 190 i nie uważam że N16 1.5 ciągnie 200, ....Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 oki nie zrozum mnie źle. Teraz ten kawałek to było na długiej prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi