Bobek428 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A ja mam takie pytanie, czym różnią się od siebie (pomijając wygląd), poniższe radia ? http://allegro.pl/pathfinder-r51-radio-cd-zmieniarka-i5813365795.htmlhttp://allegro.pl/radio-cd-navara-d40-pathfinder-nissan-i5950224218.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jedno Bose drugie nie bose ale są to antyki w porównaniu do montowanych w R51 urządzeniach. Nawet złącza mają inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 nr jeden to wersja USA, w połączeniu z głosnikami bose z ktorymi była montowana gra bardzo ładnie, ale nie łapie wszystkich europejskich czestotliwosci radiowych, jak to amerykaniec. rocznikowo pasuje 2005 -2008 w USA lift R51 zrobili wczeniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyote024 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 A co do głośników to jaka mocą się sugerować? Większą czy mniejsza? Chodzi mi np czy 35 w czy 45w żeby te fabryczne radio dalo rade,jestem zielony w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Nie mocą tylko efektywnością głośnika mierzoną w dB im więcej tym lepiej ją mam przód 6x9 96dB tył 94dB firmy Hertz radio fabryczne z navi oczywiście odpowiednie wyciszenie drzwi Symfonia dźwięku a wiem co mówię bo jestem na tym punkcie wyczulony Jeszcze ją mam do kolegów pytanie czy ktoś próbował podłączyć cyfrową zmieniarkę pod navi Nissana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyote024 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Z tylu mam zalozone 92db i z przodu beda tez chyba 92 db oba zestawy firmy Alpine,a wygluszales jakim materialem ? i w ktorym miejscu wew drzwi czy w tym miejscu gdzie jest ta pianka czy to cos co jest przyklejone do zew strony drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Drzwi wewnątrz maty bitumiczne miejsca do których nie dało się podejść z matą zostały wygłuszone pianką głoszącą w spreju ,dystanse z mdf zabezpieczone przed wilgocią oprócz przykręcenia zostały przyklejone dekarską masą bitumiczną dalej zamiast fabrycznej folji matą z folią aluminiową na to mata piankowa i na boczki drzwi też .Mało tego rozbebeszyłem całe wnętrze i wszędzie gdzie się tylko dało wykleiłem matami z pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi