Arky69 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam Wiem,że temat był poruszany kilkakrotnie- ale nikt nie odpowiedział i nie opisał konkretnie jak wymienić żarówkę świateł mijania po stronie kierowcy w Qashqai-u 2010r. po liftingu? proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 a w instrukcji obsługi nie jest to opisane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arky69 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Sprawdzę jak wrócę z wakacji. Ale dzięki za podpowiedź Z instrukcji nic nie wynika. Należy zdjąć dolot powietrza(2 spinki), odkręcić plastikową osłonę i wykręcić oprawkę. Ja mialem problem z odkręceniem oprawki, bo nie było wymieniane od nowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan66 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Koledzy , wymieniał ktoś żarówkę w lampce oświetlenia tablicy rejestracyjnej ? może mi ktoś napisać jak wyjąć tą lampkę ? w Q J11 ? pozdrawiam, B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Koledzy , wymieniał ktoś żarówkę w lampce oświetlenia tablicy rejestracyjnej ? może mi ktoś napisać jak wyjąć tą lampkę ? w Q J11 ? pozdrawiam, B. Jest w instrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.