loin Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na aucie juz jest, nie stety nie jest podlaczony bo czekam na rurke dolotowa zbrojona. Jest jeszcze wiele rzeczy do zrobienia. Ale wiekszych relacji spodziewac sie w nadchodzacym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Przed zimą i u mnie przyszedł czas na renowacje ramy i przy okazji budy, o ile transformatorówką ramę dało się pospawać to przy budzie jest problem, a do migomatu dojścia nie mam. I tu zaczynają się moje rosterki. Czy jak poprzepalałem trochę podłogę czy posmarowanie wszystkiego sylikonem żeby doszczelnić spawy to dobry pomysł czy lepiej wygładzić je szpachlem? I wpadłem na pomysł żeby podłogę wyściółać podkładem pod panele, żeby oddzielić blachy od wilgoci w dywanikach, zwłaszcza w okresie zimowym ciężko tego uniknąc? I przy okazji zapytam się czy tuleje poliuretanowe musza ciasno wchodzić w mocowania? Musiałem je dość mocno młotkiem wbijać i boję się że będą pracowały nie w tym miejscu co trzeba. Edytowane 12 Października 2014 przez Sebav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 jeżeli mówimy o podłodze: to już na nity lepiej złap ... podkład , potem masa uszczelniająca a silikon to zostaw w łazience, a szpachlę na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Panowie bo dalej kolekcjonuje sprzęty ... ten kominek nadaje się do Terrano II ? http://allegro.pl/snorkel-nissan-navara-d21-terrano-1992-2006-i4606343257.html Nadaje się, a jeszcze lepiej nadaje się z rangera Tutaj masz zdjęcie zamontowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ja kupiłem właśnie z rangera po 07 roku, tak wyczytałem na jakimś forum terrano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ja pokaze jak bedzie wygladal ten moj, ale chyba jeszcze kilka dni bo lakiernil walczy z moim Terrano, a ja musze tylko czekac spokojnie. Ja uwazam ze ten moj jest bardziej takjak by orginal nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Nie widziałem Twojego, nawet nie widziałem swojego chyba że na zdjęciu powyżej i jak będzie taki to mi pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 A wiec dla wielu jak snorkel wyglada ... oraz jak sie prezentuje po lifcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 zderzak fajny masz snorkel też niezły opływowy , ciekawe jak w zimie będzie gdy zasypie auto śniegiem , nie zaklei otworu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Niea mozliwosci jego zasypania jest nad szyba nie nad dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 ogólnie fajowo tylko też ten snorkel mnie ciekawi zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jutro pstrykne lepsze foto to zobaczycie ze problemu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 no już teraz widzę, faktycznie nie powinno być problemu najwyżej sople będą wisieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Thespian znalazłem ci tapicera na forum, :-) , sześć postów wyżej, zdjęcie nr2 w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ojej wydalo sie Dzis poskladana komora silnika, i jakas polowa wnetrza. Duzo pracy to wszystko wymaga ale sama przyjemnosc. Niestety odkrylem problem u Siebie z wiatrakiem. Jest caly popenkany. Ma ktos na zbyciu jakis ? Silnik 2.7 TD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 jeśli liftowałeś budę to jeszcze osłona wiatraka do drobnej przeróbki wiatrak nie popękał chyba bez przyczyny, masz osłonę pod, przed silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Mam wszystko. Oslony nie ma polowy wiec nie ma problemu. U mnie cos jest nie tak z wiskiem bo zima jest spiete b.dlugo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 a może właśnie ta osłona niekompletna jest winna, nie odbiera całego ciepła z chłodnicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Problem w tym ze jak mialem oryginalne wisko to tak sie noe dzialo A więc mamy tak : 5 cm buda, przód na drążkach okolo 5 cm + 5 cm podkładki pod tylne sprężyny i chyba jest spoko. Jeszcze 31 cali za jakiś czas na koła i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 no faktycznie ... coś średnio na tych kołach wygląda ... ale na większych będzie gitara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 hehehe ale śmiesznie ja bym Ci radził 32" pakować 32" jeszcze jest optymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 no ja widzę że sobie ładnie słupek wyflokowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 jak oryginał, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 prawdę mówiąc to jestem bardziej ciekawy co jest pod folokiem a ja jednak chyba bardziej wole skaj na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 a ja to bardziej ciekawy jestem tego co to auto w terenie robić potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi