gruby Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Fajnie, tylko jeszcze koła chyba właśnie 32" a przynajmniej 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Docelowo beda, mysle ze 31 cali. Na razie mam juz inne wydatki i opony musza zaczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 powyżej 31" i 10,5" to jest morderstwo na zawieszeniu i układzie kierwniczym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Hugh dobrze mówi, chcesz się cieszyć z jazdy a nie leżeć pod autem załóż co najwyżej 31x10,5 ... w zupełności wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 szczera prawda a ja się zastanawiam nad mostem przednim sztywniakiem. z tego co pamiętam ktoś miał przewinięty i z mocowaniami do sprzedania ?? chyba zakula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 już nie ma, pytałem dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 trudno, zrobię go na w miarę fabrycznym zawieszeniu może później kupi się coś na sztywnych mostach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek321 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 ten zderzak to kupiony w sklepie czy samorubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Robiony, kupić się takiego nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1305 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 witam chciałem się przykleić do tematu . Mam od jakiegoś już czasu terrano 2 świetna maszyna ale o tym może później . Zbliża się zima a to najlepsza pora jak dla mnie na dłuższe naprawy , chcę zrobic blacharkę budy tzn podłogi . Z tego co za obserwowałem to mam rudą na nadkolu/podłodze przednim prawym mocowanie budy do ramy jest zaraz obok to pewnie też i zjedzone tylne mocowania budy z ramą tragedii nie ma jeszcze się trzyma jakoś . Możecie mi podpowiedzieć czy podnieś tylko trochę budę i da się to zrobić czy czeka mnie całkowity jej demontaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi