Hammer111 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam, Micra 93' 1.0 W moim autku dostłownie umarł przełącznik świateł mijania / drogowych, wewnątrz wszystko zatarte na śmierć, próby reanimacji spowodowały iż światła mijania działają ledwo ale kierunki wysiadły Trzeba tu wymiany całego modułu. I tutaj wpadam już w rozpacz, nigdzie nie ma już tej najstarszej wersji tego przełącznika bez świateł przeciwmgielnych - wszędzie wersje po lifcie. Z tej całej rozpaczy wpadłem fotografie przełącznika z Primery P10. Wygląda hmmm, praktycznie identycznie. Czy może ktoś z was jest w stanie poratować mnie informacją czy taki przełącznik ma prawo zadziałać? O dziwo tych od P10 jest na Alledrogo wiele i to w dobrych cenach Przełącznik MICRA K11 Przełącznik Primera P10 Witam ponownie - mam odpowiedź dla zainteresowanych PASUJE Także jeżeli w twoim K11 nawali przełącznik świateł i nie chcesz zbankrutować na naciągaczach z Alledrogo - szukaj tegoż elementu z Nissana P10 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mam pytanie, czy sama obudowa tego przełącznika przy kolumnie kierownicy (ta część w którą wkładamy wtyczkę) jest taka sama z tej wersji z halogenami i bez? Chodzi mi o to, czy fizycznie daje się zamontować przełącznik z halogenami, do wersji która halogenów nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.