Gość orlos Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam klubowicze jestem nowy tzn. niedawno kupiłem Nissana primere (jak w temacie) jednak radio fabryczne nie łapie radiostacji, grzebałem w ustawieniach i nic, teraz nie wiem czy szukać nowego radia czy da się coś z tym zrobić... głośniki itp sprawne bo z CD muzyka leci. Radio do wymiany czy może coś się namieszało??? jeszcze jedno pytanie do posiadaczy p12, nie wiem jak to wytłumaczyć gałka biegów podczas jazdy "lata" na lewo i prawo, to tak ma byc? biegi wchodz bardzoooo lekko a gałką mogę się bawić uderzając na boki, wcześniej miałem mitshubishi carisma(wiec tez Japan) i gałka była sztywna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Co do dźwigni zmiany biegów nie powinna latać na boki. Sprawdź cięgna, mogło wylecieć zabezpieczenie, lub jakaś sprężyna w podstawie mechanizmu zmiany biegów. Co do radia, może padł wzmacniacz antenowy, ale nie mam tak naprawdę pojęcia czy w P12 takowe urządzenie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario151070 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Mam podobny problem z radiem Nissan primera 1,8 stw, tylko że u mnie raz działa, raz nie. Tez nie mam pojęcia o co chodzi, może ktoś pomóc? Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Proponuję sprawdzić czy jest prawidłowe połączenie z anteną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 ........... jeszcze jedno pytanie do posiadaczy p12, nie wiem jak to wytłumaczyć gałka biegów podczas jazdy "lata" na lewo i prawo, to tak ma byc? biegi wchodz bardzoooo lekko a gałką mogę się bawić uderzając na boki, ....... gałka powinna być sztywna (prawie), a jaka to skrzynia 5 czy 6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.