350z nismo Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jest ktoś w krk kto może mi pomoć i podjechać z kompem sprawdzić co padlo w zetce ? teraz pali ale nie na wszystkie cylindry. będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 pogadaj z @Tofu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
350z nismo Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 pogadaj z @Tofu dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Cewka kolego ! weź posprawdzaj cewki bo jeszcze może być przyczyną padnięta świeca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
350z nismo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 tez mi sie tak wydaje. dzisiaj sprawdzę. cewka, świeca albo kable. ale dziwne to ze wpierw nie chciał wogóle palić a teraz już pali. tylko bez któregoś cylindra i muszę właśnie sprawdzić którego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Poodpinaj pokolei wtyczki jak nie bedzie różnicy to znaczy ze ten cylinder nie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
350z nismo Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 zawiozłem do aso. ponoć pompa. w aso 3700 , na allegro 100 zł. Zamówiłem dw200 - zobaczymy czy podejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 ASO Nissana chyba ma coś z głową ile razy byłem to zawsze cene mieli z kosmosu np. 3 spinki zderzaka 30zł w sklepie takie same po 2zł. Przeważnie podpasujesz sam wkład bez tego plastika z pływakiem od innego auta tak że w twoim przypadku nie powinno być z tym problemu. Sprawdzałeś wtyczki tak jak ci mówiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
350z nismo Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 no nie sprawdziłem bo nie mam jak. zamówiłem właśnie sam wkład ( samą pompę bez obudowy, pływaka itd ) - 450 zł więc jeszcze do przeżycia. jutro dostanę, zamontują, świece też zmieniam bo od nowości nie wymieniane a mam 66 tyś i zobaczymy czy będzie wszystko działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 to zapytaj sie ich odrazu jakie masz ciśnienie paliwa na listwie, to sie mierzy w każdym wsiowym warsztacie by ci to sprawdzili tak samo jak kompresje i iskre na świecach tak naprawde pompe idzie sprawdzić a nie wymieniać w ciemno zapytaj sie w aso czy ci odrazu wymienili filtr paliwa a powiem ci że to bardzo podchwitliwe pytanie układ paliwowy w zce jest specyficzny filtr paliwa jest niewymienny a regulator ciśnienia paliwa jest w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
350z nismo Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ok. jutro ich wypytam aż ciekaw jestem co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi