Erdol Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Czy w wersji z nawigacją jest jakiś akumulator wewnętrzny, którego stan naładowania jest wyświetlany w prawym górnym rogu wyświetlacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alv. Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Czy w wersji z nawigacją jest jakiś akumulator wewnętrzny, którego stan naładowania jest wyświetlany w prawym górnym rogu wyświetlacza? A to nie jest przypadkiem wskaźnik naładowania baterii w sparowanym telefonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 A to nie jest przypadkiem wskaźnik naładowania baterii w sparowanym telefonie? Być może, ale w tym momencie nie mam żadnego sparowanego telefonu, a tymczasem wskaźnik pokazuje jedną kreskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alv. Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Być może, ale w tym momencie nie mam żadnego sparowanego telefonu, a tymczasem wskaźnik pokazuje jedną kreskę. Aż mnie ciekawość na parking przegoniła. Normalnie na ekranie w prawym górnym rogu jest tylko zegar, chyba, że sparujesz telefon to oprócz zegara jest też znaczek anteny i kreski zasięgu. Jak przełączysz w menu telefonu (np. przyciskiem TEL) to dodatkowo pojawia się znaczek Bluetooth i wskaźnik naładowania baterii. Ale tylko tam. Powrót do menu mapy pozostawia tylko zegar i wskazanie zasięgu. No może jak bateria telefonu jest na wyczerpaniu, ale nie mam tego jak sprawdzić teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabb Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 U mnie przy sparowanym telefonie na ekranie nawigacji wyświetla się cały czas zasięg sieci i stan baterii telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frantic_1 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Być może, ale w tym momencie nie mam żadnego sparowanego telefonu, a tymczasem wskaźnik pokazuje jedną kreskę. Możesz zamieścić zdjęcie tego zjawiska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jednak problem był w telefonie - miał włączony bluetooth, ale tego nie pokazywał i parował się z autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.