Guest herjack Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 jako ze to moj pierwszy post .. witam sie serdecznie ! zauwazylem a raczej uslyszalem, ze pada mi łozysko w tylnim kole- wiem ze jest ono polaczone z piasta i/lub czujnikiem abs ... taka czesc to wydatek ok 560 zl ... szukam tanszego rozwiazania, czy ktos przerabial wybijanie lozyska z piasty + toczenie itp sztukaterie ..? czy to jest skuteczne, moze jakis maly manual w punktach hm, poki co szukam po szrotach tej czesci .. za wszelkie adresy tel bede wdzieczny ;-) ... Pozdrawiam Jacek moj car to P11 poj 1.6 rocznik 97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
primeraW10 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 jako ze to moj pierwszy post .. witam sie serdecznie !zauwazylem a raczej uslyszalem, ze pada mi łozysko w tylnim kole- wiem ze jest ono polaczone z piasta i/lub czujnikiem abs ... taka czesc to wydatek ok 560 zl ... szukam tanszego rozwiazania, czy ktos przerabial wybijanie lozyska z piasty + toczenie itp sztukaterie ..? czy to jest skuteczne, moze jakis maly manual w punktach hm, poki co szukam po szrotach tej czesci .. za wszelkie adresy tel bede wdzieczny ;-) ... Pozdrawiam Jacek moj car to P11 poj 1.6 rocznik 97 zacznij od zmiany opona na inne albo chociaz je pozamieniaj ja tak zrobilem i teraz ok, a bylem na 99% pewien ze to lozysko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest herjack Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 zacznij od zmiany opona na inne albo chociaz je pozamieniajja tak zrobilem i teraz ok, a bylem na 99% pewien ze to lozysko podjechalem wczoraj na sevis .. gosc wzial auto na podnosnik ... pokrecil 4 kolkami i jedno mu szumi .. no to raczej nie bedzie to opona ..;-( znalazlem uzywke piasty za 350zl .. cena bez sensu .. to juz wole nowke za te 560 ...tropie dalej ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżodżo Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Byc moze mialbym uzywke za 250 zlotych, ale dowiem sie dopiero jak bedziesz chetny.Jesli chcialbys za taka cene to powiedz a ja sie zorientuje u siebie w miescie. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
primeraW10 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 herjak a skad ty wogole jestes ?? w gliwicach na gieldzie jest gosciu z lasku i mial po 250 a nowe znalazlem gdzies kolo 350 chyba tyle ze bez poierscienia. z pierscieniem drozej o 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżodżo Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Pierscien mozna przelozyc, tylko trzeba to robic bardzo ostroznie. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarkk Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 I w tym momencie należy sobie zadać pytanie: Tanie :? czy Dobre 8) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest herjack Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 herjak a skad ty wogole jestes ?? w gliwicach na gieldzie jest gosciu z lasku i mial po 250a nowe znalazlem gdzies kolo 350 chyba tyle ze bez poierscienia. z pierscieniem drozej o 50. dzieki za info, jestem z kraka (zaraz wypelnie profil itp .. ), jak sie nie uda nic znalesc w najblizszych dniach to bede myslal o tej gieldzie ... ceny juz bardziej przystepne, albo ja sie juz pomalu osfajam ;-) przy takiej roznicy bralbym nowke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.