destylates Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tak jest taniej i to duuuużo Ja mam 1.6 po roku założyłem LPG i jestem baaaardzo zadowolony 920 km (Olkusz > Landshut - Germany) niecałe 200 zł. Coś jeszcze chcą dodać "męskiego" 98? Zdjęcia z mojego montażu przed i po: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/94937-qashqai-lpg/?do=findComment&comment=979602 Spalanie max 10L / 100km - pełny bak około 43-44 L - przejezdzam średnio od 480 - 530km. Przesiadam sie z Mazdy Premacy 1.8 101KM i QQ z silnikiem 1,6 zupełnie mnie zadowala. Zapewne go z czasem zagazuję. Z tym wyprzedzaniem tirów to bez przesady QQ z silnikiem 1,6 całkiem fajnie jeździ. Nie potrzebuję mega mocy, ale przyznam też, że trafił mię się bardzo fajny egzemplarz właśnie z silnikiem 1,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Tu nie o mega moc chodzi a o komfort wyprzedzania i co ważniejsze bezpieczeństwo. QQ 2.0dci mimo że ma kilka ledwie koni więcej w tej kwestii radzi sobie zdecydowanie lepiej. Niestety kilka szczegółów wyeliminowało go z gry na "auto miejskie na dojazd do pracy". Udanego zakupu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arky69 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jak zawsze na forum- po kilku postach dyskusja zaczyna odbiegać od głównego tematu. Czasami szkoda języka- tylu zwolenników, co przeciwników, a rozprawianie na temat składu gazu, czy też jego pochodzenia nie wnosi nic przydatnego do dyskusji. Zacznijmy rozmawiać na temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi