Gość muranooo Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cześć mam problem z moim Murano 2005 wersja europejska. Jak ruszam to czuje jakby blokował się tył i samochód nie chce jechać, czuć takie szarpnięcie podczas blokowania i odgłos jakby metal uderzał. Obstawiam most, albo reduktor. Jednak po zdjęciu mostu wszystko wygląda ok, wszystko się kręci w środku i nic nie widać, żeby było nie tak. A co do awarii reduktora to czytałem na forum, że skupia się ona głównie na wyciekach. Macie na to jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cześć mam problem z moim Murano 2005 wersja europejska. Jak ruszam to czuje jakby blokował się tył i samochód nie chce jechać, czuć takie szarpnięcie podczas blokowania i odgłos jakby metal uderzał. Obstawiam most, albo reduktor. Jednak po zdjęciu mostu wszystko wygląda ok, wszystko się kręci w środku i nic nie widać, żeby było nie tak. A co do awarii reduktora to czytałem na forum, że skupia się ona głównie na wyciekach. Macie na to jakiś pomysł? Możesz napisać jak to się skończyło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.