piotro29 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Witam Podepnę się pod temat. Czy naprawiał ktoś podświetlenie popielniczki i zapalniczki w P12,czy dużo z tym roboty i jak rozbierać aby czegoś nie zniszczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dioda009 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Z P12 to nie pomogę bo to inna decha, ale moge Poradzić żebyś zrobił tak jak ja u siebie zciagnołem z neta ksiażkę serwisową do auta i mam zamiar rozebrać deche zgodnie z rysunkami bo w poprzednim aucie pocharatałem plastiki a i tak nic nie udało mi się zwojować, więc wole nyski nie narażać na dodatkowe uszczerbki zdrowia..c chyba że ktoś ma innego łatwiejszego sposoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi