Markiej Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mam pytanko Dzwon skrzyni różni sie czymś w 2.4, 2.7, 3.0 v6, 3.0D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 dokładnie tak ja mówisz czymś zwłaszcza pomiędzy 24, 27 a 30 a 27ti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 a co? chesz kupić dzwon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 masz od 2.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Rozebralem druga skrzynie, okazalo sie, ze nie ma tam zlozenia igielkowego. Bylo tam cos takiego. Moim zdanie to bardziej bezawaryjne rozwiązanie.Po za tym dopiero dzisiaj wrzycałem skrzynie na auto, bo czasu nie miałem wcześniej. Jest dużo ciszej, jednak zdarzają się niewielkie problemy z wbiciem biegu, na szczęście rzadko więc nic z tym robił nie bede, może samo się coś tam ułoży Plus to co się wysypało z łożyska, kilka elementów jeszcze w oleju było i kilka kulek zmielonych całkowicie, bo ich nie ma. do tego pół zębatki od 4 tez nie ma. Edytowane 3 Listopada 2014 przez KubaTyran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi