Gość chiquito Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Błąd P1614 - możliwości są dwie...antena immobilizera do wymiany lub tzw smart entrance albo time control unit jak kto woli ale bardziej antena immo...musze Cie zmartwić...wykasowanie błędu nie pomoże na długo:(Usterka powróci:( miales racje. usterka powrocila, tyle ze tym razem na powaznie i samochod w ogole nie chce odpalic, kontrolka od imo swici sie sygnalem ciaglym i nie ma zamiaru gasnac, probowalem tez drugim kluczykiem odpalac ale nic nie dal ten zabieg...dowiadywalem sie o cene tej antenki, kosztuje prawie 1000 zl poki co samochod stoi na podworku i czeka na wizyte u mechanika, oczywiscie sam nie pojedzie.... jestem coraz bardziej zalamany marka nissan, myslalem, ze to dobre samochody, a okazuje sie ze nie bardzo, przez rok mialem dwa razy wiecej usterek niz w moim poprzednim kochanym lanosie przez 6 lat...w kategorii niezawodnosc lanos bije almere na leb na szyje, poza tym nie zrobil mi nigdy takiego psikusa, a moja alma jest jakby to powiedziec... zawodna.hmm to chyba ostatni samochod ze stajni nissana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi