Ania Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, Zalogowałam się na forum Nissan z nadzieją, że uzyskam informację od użytkowników w tej sprawie - otrzymałam telefon z serwisu Nissana o koniczności zgłoszenia się do Serwisu w celu przeprowadzenia takiego przeprogramowania. Użytkuję X-traila od 2008 roku, zakupiony w salonie. Na moje kobiece oko samochód sprawuje się dobrze , co roku przeprowadzam standardowe przeglądy wymianu oleju itd. Wiem, że tego typu ingerencje w silnik to coś poważnego. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć " z czym to się je" i doradzić jak potraktować tę informację. Proszę uwzględnić to, że nie orientuję się w sprawach motoryzacyjnych i proszę o wyrozumiałość Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To nie jest poważna ingerencja, a całość trwa kilka minut. Ciekawe, że ASO dopiero teraz sobie przypomniało, skoro akcja trwa od ładnych paru lat. Zapytaj ich o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Przed założeniem nowego wątku wypadaloby troche powertowac forum czy czasem poruszany temat już istnieje.. A nt akcji serwisowych Nissana na tym forum jest bardzo duzo napisane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dziękuję Erdol-owi za uspokojenie będe dzownić. Dziękuję również, za informację co by wypadało choć nie o to pytałam ale oczywiście przeszukam historię forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frantic_1 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, Zalogowałam się na forum Nissan z nadzieją, że uzyskam informację od użytkowników w tej sprawie - otrzymałam telefon z serwisu Nissana o koniczności zgłoszenia się do Serwisu w celu przeprowadzenia takiego przeprogramowania. Użytkuję X-traila od 2008 roku, zakupiony w salonie. Na moje kobiece oko samochód sprawuje się dobrze , co roku przeprowadzam standardowe przeglądy wymianu oleju itd. Wiem, że tego typu ingerencje w silnik to coś poważnego. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć " z czym to się je" i doradzić jak potraktować tę informację. Proszę uwzględnić to, że nie orientuję się w sprawach motoryzacyjnych i proszę o wyrozumiałość Ania Osobiście brałem udział w tej farsie jako użytkownik. Co sądzą na ten temat inni użytkownicy X-traili, polecam lekturę: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/92466-akcja-serwisowa-xtrail-t31/ Poczytaj, pomyśl i zrób jak uważasz. Ja osobiście jestem niezadowolony. Niestety nie wykonałem pomiarów parametrów i osiągów auta po serwisie, lecz subiektywne odczucia są na niekorzyść po modyfikacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.