howard512 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam. Chciałbym w tym temacie spróbować z waszym udziałem stworzyć (play)listę z dźwiękami naszych dwulitrówek. Mam oczywiście w tym swój interes. Problemy ze swoimi SR20DE z P11. Pierwszy się zapchał i przytarł a drugi poklepuje sobie. Chciałbym posłuchać jak inne pracują. YT pełen jest tego, ale większość filmików to półmartwe jednostki. Warto też pochwalić się zdrowymi pszczółkami Przy okazji można będzie się poradzić jeśli ktoś usłyszy coś niepokojącego. Podaję linki do swoich motorowni: 1. Zapchane kanały, szklanki naśladujące pompę diesla i przytarte wałki pracują dokładnie tak: po rozebraniu totalna porażka. chyba doktorka ktoś przede mną wlał. 2. Buda ta sama, silnik przełożony z angielskiej Almery Tino, która miała automatyczną skrzynię. O wiele zdrowszy niż jego poprzednik, za to z denerwującym mnie poklepywaniem ( chyba krzywek o Ygreki ) Wypłukany, czysty i zalany Valvoline 10W40 maxlife z dodatkiem Liqui Moly do hydraulicznych popychaczy, które przy opalaniu nie brzęczą tak jak wcześniej : Będę wdzięczny za wasze wstawki i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.