Edek01 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Czytając problemy wieku dziecęcego QQ To okazuje śię że nowy QQ też ma duchy z Titanica co się dmuchają . Natomiast mam wrażenie, że w QQ mam dużo większy problem z parującymi wewnątrz szybami, porównując do innych samochodów, którymi miałem okazję jeździć. Praktycznie cały czas muszę jeździć na włączonej na przednią szybę klimie. Ktoś ma podobne odczucia? Nówka jeszcze pachnie i parowóz w środku u mnie jak nówka pachnie ambipurem w deszcz parowóz. Edytowane 30 Października 2014 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Edek,a jak jest po jeździe?Masz wodę pod samochodem??? Może masz przytkany odpływ i wszystko zostaje w środku? Nigdy nie miałem tego problemu i w deszcz i w słońce i z 5tką pasażerów w środku. Owszem,czasami parowało,ale to mówię,czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Pierwsze co sprawdzałem to kanały drożne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Powiem że ja też jedynie w Mercedesie A klasa miałem z tym problem. W Notku zaparowane szyby z powodu różnicy temperatury przeważnie wieczorem, rozwiane są w kilka sekund. Podczas jazdy nie widziałem jeszcze pary na szybach, no ale jak pada deszcz to klima obowiązkowa. Swoją drogą to jej nigdy nie wyłączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi