Gość daniellus Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Ktoś z szanownych kolegów wymieniał już może żarówki w przełącznikach do świateł awaryjnych, podgrzewania tylnej szyby itd... Jak do nich się dobrać i jakie musząto być żarówki? Mam nissanka sunny od kilku dni jest niezły ale wymaga drobnych interwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 napewno juz ktos tym sei zajmowal poszukaj na forum uzyj szukaj musiszz zdjac plastik wkolo skrzyni biegow nastepnie odkrecic 2 srubki pod zapalniczka i zciagnac srodkowa konsolke na ktorej sa te wlaczniki po czym wyciagasz wlaczniki z zatrzaskow pozostaje tylko rozebrac i wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danson27 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Witam próbowałem ale bez skutku kostka trzyma tak mocno że myślałem że pęknie i sobie podarowałem. :oops: Myśle o zakupie nowych przycisków Pozdrawiam Apropo zajżyj do tematu spotkania bo widze że jesteśmy z jednego miasta 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Z tylu przyciskow kostki odczepia sie dosc ciezko. Trzeba je w jednym miejscu (od gory) scisnac, czasem przy uzyciu duzego, plaskiego srubokreta. Potem same przyciski tez trzeba po bokach scisnac i wypchnac w kierunku kabiny. Same zaroweczki ciezko podwazyc i wyciagnac. Trzeba wziac przycisk do-gory-nogami i uderzac nim o dlon jakbys klaskal. Ale pamietaj, ze najpierw trzeba te zaroweczki 'odkrecic' o kilka stopni tylko, tyle zeby puscily i wtedy 'klaskac' az wypadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 dzięki bardzo, myślę że sobie poradzę bez większych problemów. Jakie tam wchodzą żarówy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 zobacz tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 kostki odczepia sie dosc latwo - sredni srubokret naciskasz odciagasz i masz oddzielnie kostke i przycisk. a zaroweczke wyciagnac?sredni srubokret przekrecasz i podwazasz bardzo malym i wychodzi. pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danson27 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 W niedziele wymontuje jeszcze raz bo wygląda że tylko ja nie umiem tego zrobić :cry: :cry: Czy komuś pekł już przycis przy wymianie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 sam przycisk raczej nie peknie jest dosc solidny, zaczepy tez ma pozadne. martw sie raczej o zaczepy plastiku wkolo dzwigni zmiany biegow tam moze peknac. pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danson27 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 nie miałem z tym problemu ostatnio 3 razy wyciągałem i trymają ok ale skoro tak mówisz trzeba zwiększyć ostrożność :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jakby sie ktorys przycisk popsul to z tego co pamietam mam komplet na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi