Guest daniellus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ktoś z szanownych kolegów wymieniał już może żarówki w przełącznikach do świateł awaryjnych, podgrzewania tylnej szyby itd... Jak do nich się dobrać i jakie musząto być żarówki? Mam nissanka sunny od kilku dni jest niezły ale wymaga drobnych interwencji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest raveland Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 napewno juz ktos tym sei zajmowal poszukaj na forum uzyj szukaj musiszz zdjac plastik wkolo skrzyni biegow nastepnie odkrecic 2 srubki pod zapalniczka i zciagnac srodkowa konsolke na ktorej sa te wlaczniki po czym wyciagasz wlaczniki z zatrzaskow pozostaje tylko rozebrac i wymienic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danson27 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Witam próbowałem ale bez skutku kostka trzyma tak mocno że myślałem że pęknie i sobie podarowałem. :oops: Myśle o zakupie nowych przycisków Pozdrawiam Apropo zajżyj do tematu spotkania bo widze że jesteśmy z jednego miasta 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Xzandafer Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Z tylu przyciskow kostki odczepia sie dosc ciezko. Trzeba je w jednym miejscu (od gory) scisnac, czasem przy uzyciu duzego, plaskiego srubokreta. Potem same przyciski tez trzeba po bokach scisnac i wypchnac w kierunku kabiny. Same zaroweczki ciezko podwazyc i wyciagnac. Trzeba wziac przycisk do-gory-nogami i uderzac nim o dlon jakbys klaskal. Ale pamietaj, ze najpierw trzeba te zaroweczki 'odkrecic' o kilka stopni tylko, tyle zeby puscily i wtedy 'klaskac' az wypadna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daniellus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 dzięki bardzo, myślę że sobie poradzę bez większych problemów. Jakie tam wchodzą żarówy?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nowikg Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 zobacz tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...&highlight= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lowiec Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 kostki odczepia sie dosc latwo - sredni srubokret naciskasz odciagasz i masz oddzielnie kostke i przycisk. a zaroweczke wyciagnac?sredni srubokret przekrecasz i podwazasz bardzo malym i wychodzi. pozdrawiam slawek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danson27 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 W niedziele wymontuje jeszcze raz bo wygląda że tylko ja nie umiem tego zrobić :cry: :cry: Czy komuś pekł już przycis przy wymianie :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lowiec Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 sam przycisk raczej nie peknie jest dosc solidny, zaczepy tez ma pozadne. martw sie raczej o zaczepy plastiku wkolo dzwigni zmiany biegow tam moze peknac. pozdrawiam slawek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nowikg Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 raczej nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danson27 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 nie miałem z tym problemu ostatnio 3 razy wyciągałem i trymają ok ale skoro tak mówisz trzeba zwiększyć ostrożność :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Xzandafer Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Jakby sie ktorys przycisk popsul to z tego co pamietam mam komplet na sprzedaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts