Gość daniellus Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Jak dobrać się do żarówek w tylnych lampach? Przepaliła mi się żarówa stopu i zastanawiam się czy nie będę musiał odkręcać lampy. Wybaczcie jestem laikiem i mam to autko dopiero kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 U mnie w sedanie jak otworzę klapę to tam od środka są takie jakby drzwiczki wycięte w tapicerce i tam są żaróweczki Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 U mnie chyba nie. Jutro przyjże się temu bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Griszka Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 a jakie masz nadwozie? bo jeśli hatchback, to w P10 ja też miałem dostęp do lamp od strony bagażnika... (w P11 też tak jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 mam kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Griszka Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 nie miałem do czynienia z P10 kombi, ale jeśli w P10 sedanie i hatchbacku jak również w P11 hatchbacku i kombi (takie posiadam) dostęp jest od strony bagażnika przez "okienka" w tapicerce - to można domniemywać, że i u Ciebie też jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lotnik Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 W moim P10 też jak u kolegów dojście jest od strony bagażnika przez wycięte klapki. Napewno u ciebie jest tak samo, tylko dokładnie popatrz w kufer... PZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 To musisz odkręcić cały klosz. Prosta sprawa, to te dwie śruby które są widoczne przy lampie po otworzeniu klapy bagażnika. Odkręcasz je potem podnosisz lekko do góry ( na dole lampy jest taki plastykowy bolec) i już masz wszystko na wierzchu. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 napewno jest dojście bez odkręcania lampy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 napewno jest dojście bez odkręcania lampy :wink: W W10 napewno nie ma :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 W10 to w ogóle jakiś dziwny samochód - nic się nie zgadza z normalną primerą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 W10 to w ogóle jakiś dziwny samochód - nic się nie zgadza z normalną primerą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 W10 to w ogóle jakiś dziwny samochód - nic się nie zgadza z normalną primerą... Nie jest tak tragicznie :wink: A różnice sa nieznaczne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elmis Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ajakie są różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 No przede wszystkim buda. W przednim zawieszeniu nie znajdziesz górnych wachaczy w W10, tak często niedomagających w P10. Innych różnic jeszcze też nie poznałem. Wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Zaczne od przodu: -kierunkowskazy przód -zderzaki przód i tył -błotniki przód -drzwi przód i tył -lusterka -klamki -szyby -dach -błotniki tył -tylna klapa -tylne światła -zawieszenie przód i tył -wnętrze od przednich siedzeń w tył Jeszcze pewnie kilka by się znalazło Więc różnice są nieznaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elmis Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 A brdziej dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Najważniejsze to chyba zawieszenie. W W10 z przodu są McPhersony a w P10 jest zawieszenie wielowahaczowe. Z tytłu mamy zawieszenie półniezależne z dwoma wachaczami poprzecznymi zespolonymi belką a także drązek reakcyjny Panhandra, a w P10 niezależne. Jeśli chodzi o blachy, światła, szyby itd. to chyba widać :?: Takie same są tylko silniki, skrzynie biegów, sprzęgła, deski rozdzielcze... Poszukaj dobrze na forum było tego sporo 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elmis Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Dzięki i za to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Gdzieś na forum wyczytałem o możliwości regulacji nachylenia oparć przy tylnej kanapie w W10. To prawda?? Ja nie mogę czegoś takiego znaleźć w mojej nysce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraW10 Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Jak dobrać się do żarówek w tylnych lampach?Przepaliła mi się żarówa stopu i zastanawiam się czy nie będę musiał odkręcać lampy. Wybaczcie jestem laikiem i mam to autko dopiero kilka dni. podnosisz klape i odkrecasz dwie srobki (klucz 10 lub srobokret krzyzakowy) przy lampie, wyciagasz ja (do blotnika jest mocowana na kolki do wsuwania) i z tylu masz panel z zarowkami, wymieniasz ktora chcesz i po klopocie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elmis Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Gdzieś na forum wyczytałem o możliwości regulacji nachylenia oparć przy tylnej kanapie w W10. To prawda?? Ja nie mogę czegoś takiego znaleźć w mojej nysce. wiesz jak sie rozkłada do przodu?To tak samo do tyłu tylko musisz oparcie delikatnie nachylać do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraW10 Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Gdzieś na forum wyczytałem o możliwości regulacji nachylenia oparć przy tylnej kanapie w W10. To prawda?? Ja nie mogę czegoś takiego znaleźć w mojej nysce. z boku przy kanapie masz takie dinksy do kladzenia oparc podnies je i pochyl oparcie do tylu i pusc, powinno sie zazebic i oparcia juz masz pochylone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Poszedłem sprawdzić -działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi