ozo71 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam szanownych kolegów i koleżanki.Może ktoś wie gdzie można kupic chlapacze do juke tylko nie te w serwisie bo cena tych chlapaczy to jakis kosmos.W jednym z nich zaproponowano mi za jedyne 480zł plus montaż .To chyba troche chore może ktoś wie o czymś tanszym,dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frantic_1 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Cena za sztukę czy komplet? Bo jak za komplet to dobra cena. Mnie ASO zaproponowało do X-traila - 305 PLN brutto za 1 szt. przedniego bez montażu (został urwany w zaspie). Znalazłem na alledrogo za 100 zł używany w stanie salonowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 To za komplet ale to takie zwykłe gumy.Twój T-31 to wyższa półka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Nie tak prędko ci te chlapacze stanieją mi staniały dopiero jak ASO zapominało że nissan produkował Tiida cena była 480zł A po 5 latach wyprzedają po 60zł za pare komplet 120zł Te oryginalne chlapacze do naszych nissanów są jak owiewki a nie chlapacze tradycyjne ,bardzo ładnie się prezentują ,i spełniają swoją role bo opony piachu już mi nie nanoszą na drzwi i progi, tylne super dają rade szyba dużo mniej się brudzi . Zawsze możesz zapisać się do programu younissan i dostaniesz 30% zniżki na twoje chlapacze w ASO ale pewnie bedziesz musiał obdzwonić wszystkich. Chińskich z Ebay nie bierz bo nie będą pasować -nie dopasujesz do Lini nadwozia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.