kotdachowiec Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam, Przymierzam sie do wymiany głośnikow w drzwiach przednich. Znalałem na forum info ze aby zdemontować boczki trzeba zacząć od podłokietnika. Z tym ze wydaje mi sie ze w roczniku 2013 podlokietnik jest zintegrowany z reszta. Nie widze tam miejsca aby wyciągnąć go w górę. Będę wdzięczny za instruktarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam, Przymierzam sie do wymiany głośnikow w drzwiach przednich. Znalałem na forum info ze aby zdemontować boczki trzeba zacząć od podłokietnika. Z tym ze wydaje mi sie ze w roczniku 2013 podlokietnik jest zintegrowany z reszta. Nie widze tam miejsca aby wyciągnąć go w górę. Będę wdzięczny za instruktarz Zobacz tutaj: http://www.nicoclub.com/FSM/Pathfinder/2006_Pathfinder/ Plik EI.pdf, szukaj: door finisher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotdachowiec Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Super! Dzieki! Zobaczymy - za namowa majstra od car audio zamieniam na system dwudrożny: gwizdek + 165 ze zwrotnicą. Dam znac jak wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Przecież fabrycznie masz to samo. Ja wymieniłem tylko głośniki na JBL gra o niebo lepiej ale nie na fabrycznym radiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotdachowiec Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie, fabrycznie pod szybą mam pełno albo średnio zakresowy bardziej głośnik 8 cm a w drzwiach 6x9''. No i gachowcy doradzili że lepiej to zamienić na system ze zwrotnicą - w tym małym fabrycznym jest po prostu kondensatorek. Przecież fabrycznie masz to samo. Ja wymieniłem tylko głośniki na JBL gra o niebo lepiej ale nie na fabrycznym radiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja miałem fabryczny tweeter, fakt z kondensatorem, w przednich drzwiach średnio-tonowy 6x9, z tyłu średnio-tonowy 165cm. Zamieniłem na tweetera ze zwrotnicą do tego dwudrożny 6x9, z tyłu 3drożny 165cm. Różnica kolosalna. Z przodu wykorzystałem fabryczne dystanse z tyłu kupiłem do Patka R50. wszystko ładnie spasowało. teraz buduję Android Pathfinder Project (moja nazwa ). Niedługo podzielę się szczegółami projektu. Dzisiaj powinienem złożyć całe audio. Jednostka centrala w postaci Asus Nexus 7 2013 Wifi już pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotdachowiec Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja kupiłem taki zestaw: http://www.centrumaudio.pl/pl/p/PowerBass-S-6C/2418Mam nadzieję, że to styknie. Jak nie to przerzucę na tył :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek428 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotdachowiec Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.