draby Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam Poszukuję numery np. z Bosch`a czy jakikolwiek inny podkładek pod wtryski do primery p11 2.0 TD 1997. Przetrzepałem allegro, różne katalogi i nic. Nie ma to dla mnie znaczenia czy to podkładki do wersji z pompą Bosch`a czy Zexel`a, bo z tego co wyczytałem to są zamienne. Także jakby ktokolwiek coś wiedział to prosiłbym o info na ten temat. Jeśli nie ma opcji to czy pamięta ktoś orientacyjną cenę z ASO owych podkładek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 9 431 612 216 bosch , 16626 0M900 nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draby Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Dzięki Gawa Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.