jablkowy Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Cześć! Niestety zupełnie nagle posypała się mi skrzynia biegów, samochód z roku 2005, wersja europejska, przelot 200 tyś km. Od dłuższego czasu poszukuje jakiegoś rozbita lub samej skrzyni, niestety ciężko znaleźć. mam również namiar na człowieka, który jest w stanie naprawić skrzynie w kwocie około 8000zł. Moje pytanie, czy naprawiać czy nadal szukać samochodu ze sprawną skrzynią? może ktoś z forumowiczów ma taką skrzynię, rozbity samochód lub namiar na inny warsztat który mógłby naprawić moją skrzynię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jaką masz gwarancję że używka długo jeszcze pożyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jablkowy Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jaką masz gwarancję że używka długo jeszcze pożyje Tu masz racje! znasz jakiś warsztat specjalizujący się w automatach w Krakowie lub okolicach i możesz polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 AutoMat Sendyrz: http://www.auto-mat.com.pl/ Zadzwoń zapytaj jakie koszty. Robiłem u nich dawno temu skrzynię do Mazdy 929 HD, wyszło około 4tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 a jakie masz objawy - moze to nie do konca skrzynia, ale bardziej komputer sterujący - w jaki sposób to zdiagnozowano? czy sprawdzano parametry na wyjsciu z czujnikow skrzyni? ktos to robił oscyloskopem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.