driver_kaskader Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kto z was robił hydrografile w 350z ? Ja myślę żeby dać tunel środkowy do zrobienia w białym carbonie bo lakier który kładł lakiernik w lutym zaczyna odpryskiwać w miejscu podgrzewanych foteli. Myślę żeby dać też konsolę środkową w czarnym połysku lub czarnym carbonie do hydrografiki. Pilota od centralnego miałem pomalowanego na biało ale juz 2 razy go malowałem bo schodzi farba nawet jak sie uważa zeby nie nosić w kieszeni nic ostrego. Jakie foty macie ? Jaki koszt wgl usługi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zarowno konsole środkowa jak i tunel możesz zamówić z ori carbonu jak masz wersję przedliftowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Tylko koszt pewnie sporo większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 a gdzie coś takiego widziałeś ? poka poka cena znając życie to nie na polskie realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ebay.com Jak chcesz to wieczorem prześle Ci namiary. Kosztuje sporo ale jest za***iste. Gdybym miał przedlifta już by u mnie siedziało. Do mojego niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wrzuć na forum Inni też chcą pomarzyć ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wrzucę wieczorem tutaj link. Można kupić osobno wszystko ale jest też fajny pakiet - tunel, konsola, obudowa na klamki i coś tam jeszcze ale wszystko do wersji 2003-2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Manual-Shifter-Console-Switch-Gauge-Cover-For-03-05-Nissan-350Z-Z33-/291274839034 wyglada za***iscie ale za ta cene mam dobrego chinczyka turbine pod maske a hydro tez fajnie wyglada: Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 ja kiedys miałem w hydro, teraz sa bardzo fajne wzory zblizone do prawdziwego carbonu moge ci polecic:http://www.hydrostyl.pl/contact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 ebay.com aukcja nr 261589398758 - tu macie cały komplecik Cena jak na carbonik chyba przystępna Hot Rider to co podałeś nie wygląda źle , ale oni zainteresowani są tylko stałą współpracą lub zleceniami wielkoseryjnymi, więc chyba odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zbyt się błyszczy taki Carbon moim zdaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 A w ogóle można zrobić hydrografikę na chropowatej powierzchni, bo przecież Zetki mają chropowatą konsolę środkową? Zbyt się błyszczy taki Carbon moim zdaniem... Można go zmatować papierem ściernym lub denaturatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Hot Rider to co podałeś nie wygląda źle , ale oni zainteresowani są tylko stałą współpracą lub zleceniami wielkoseryjnymi, więc chyba odpad ogarną zlecenie normalnie, a jak nie to mogę ogarnąć ze swojej strony A w ogóle można zrobić hydrografikę na chropowatej powierzchni, bo przecież Zetki mają chropowatą konsolę środkową? sciera sie to a nastepnie daje podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 A nie wiesz jaka jest cena takiej hydrografiki na konsolę środkową? Masz jakieś foty tego co miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mi policzyl 300zl za calosc bez tunelu .Bede robil ale w pol macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Razzar a gdzie będziesz robił i kiedy? Wrzucisz jakieś foty jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ok zrobione mam na boczkach te panele gumowane przy przelacznikach szyb. Jak bede wgarazu fotke zrobie. W Grudziadzu robie u kolegi ma zaklad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To kliknij ładne fotki w dobrym oświetleniu. Ile dales za zrobienie tych paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 ja mam w hydro zrobiona środkową konsole plus tą część w okolicach biegów do tego w dzwiach te uchwyty co sie zamyka dzwi i nazewnątrz na słupkach za szybą przednią a przed tylną tak sie to trzyma dobrze jednak na tej górnej części co są te trzy zegary pod wpływem upału w lecie odpażylo i teraz trzeba to zrobic odnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jarek możesz wstawić foty jak to wygląda. Ile dałeś za całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 fotek niemam na filmiku troche widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Na filmiku wyglada fajnie a moglbys w wolnej chwili zrobić zdjęcia z bliska? Jestem ciekawy jak wygląda z bliska ta struktura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 wczoraj firma ze śląska chyba z siemianowic powiedziała mi za zrobienie całego tunelu z podłokietnikiem w białym carbonie + konsola środkowa cała w czarnym carbonie 200zł za wszystko wiec nie jest źle. Jak narazie to nie jestem przekonany co do tego carbonu czarnego na konsole. Najlepiej to chyba konsole dam do pomalowania jeszcze raz na czarny wysoki połysk a tunel na biały carbon zrobię. Ma ktoś popielniczke na sprzedaz alo poprostu leży niepotrzebna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 A w zetce w ogóle była popielniczka? Mi się podoba czarny carbon. Ty masz Biała zete to u Cb fajnie będzie wyglądać bialy. Długo się z tym schodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 hydrografikę wykonuje sie błyskawicznie, wystarczy wpisać w yt. W zetce była popielniczka między fotelami moja lakiernik połamał i nie odkupił. Ja mam już malowane plastiki wiec nie będzie problemu na chropowatej powierzchni nie wiem jak by to wyszło. Firma która zaoferowała mi taka cene https://www.facebook.com/prohydrografika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi