Łukasz83 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ma ktoś namiar na jakąś zaufaną firmę w warszawie , która to robi (lub pod warszawą)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jakby jakieś grupowe zamówienie było to ja bym był chętny. W kupie zawsze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właśnie przeglądam strony z tym związane i ja pewnie się przekonam i te części , których nie ma dostępnych do polifta w oryginalnym carbonie to zrobię hydrografikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Na grupowke tez moge sie zlozyc. To by byly juz 4 osoby moze jeszcze ktos chętny? Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jeżeli cena będzie ok to też jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 jest pełno wzorów foli ktore można sobie wybrać np folia z dolarami czy folia stickerbomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 ok to ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) No to robimy listę wpisywać się panowie 1.13E7 2. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez 13E7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Ja też Boczki foteli ciekawie by wyglądały w 350z http://www.tapicerki.carsdream.com/images_page/realizacje/max/7947e05ea365.jpg Edytowane 14 Grudnia 2014 przez driver_kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ja też Boczki foteli ciekawie by wyglądały w 350z http://www.tapicerki.carsdream.com/images_page/realizacje/max/7947e05ea365.jpg akurat to jest carbon na zdjeciu w wawie macie hydrotransfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 1.13E7 2.Łukasz83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 1.13E72.Łukasz83 3.Bydlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 1.13E72.Łukasz83 3.Bydlak 4. Matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wysłałem wstępne zapytanie do hydrotransfer do wawy. Czekam na odp Mam odp od hydrotransfer, cyt. ,,Naniesienie hydrografiki na konsolę ze schowkiem , ramkę drążka zmiany biegów oraz panele sterowania z drzwi wyniesie 500 PLN plus koszty ewentualnej przesyłki. W przypadku elementów gumowanych należy doliczyć 20%,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A pytałeś o grupowe zamówienie czy indywidualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Indywidualne , bo jak wysyłałem zapytanie to nie było jeszcze propozycji grupowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 to mnie powiedział za te same elementy prócz klamek drzwi 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 To tanio , a gdzie pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 stronę wstecz już pisałem ile kosztuje https://www.facebook.com/prohydrografika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 NIe można odpalić tego linka A wiecie coś na temat trwałości takiej hydrografiki? To jest na wieki czy po 2 latach będzie z tego kicha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 wpisz na FB: Pro-Hydro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Pisał ktoś może do tej firmy Pro-Hydro z zapytaniem o zamówienie grupowe? Cena jak dla mnie bardzo atrakcyjna jak na okres świąteczno -sylwestrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Trzeba tam napisać. Najlepiej najpierw o zamówienie indywidualne a potem o grupowe to będzie taniej bo tak jak od razu powiemy że grupowe to policza tak jak za indywidualne i powiedzą że to promocja. I trzeba im wyszczegolnic elementy które chcemy zrobić najlepiej wysyłając zdjęcia tych elementów A gdzie ta firma się miesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Trochę to dziwne w dzisiejszych czasach ale nie posiadam konta na fb, więc ciężko z napisaniem do nich z tego co google mi powiedziało, to firma znajduję się w Siemianowicach Śląskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja też nie mam fb Siemianowice to kawałek. Ja chyba wolałbym w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi