snifery Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Sądzę, że kurierem lub pocztą bez problemu można im to wysłać. A cena 200 lub 500 zł to spora różnica. driver_kaskader też jest np. z Kielc więc swoje elementy musiałby podesłać do Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ale jak dasz im żeby zrobili na miejscu to dajesz 1 element jak spełnia Twoje oczekiwania to jedziesz resztę auta a jak nie to dziękujesz za usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Plus jak wysyłasz kurierem to nie wiesz czy dojdzie w jednym kawałku... Najlepiej podjechać nawet te 200 km i zobaczyć jak robią bo koszt wysyłki kilku elementów tez nie będzie tani a przy okazji można zrobić mały zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dokładnie a jaki byłby kwas jakbyś wysłał pare elementów a odebral w stanie w którym Ci się to totalnie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Może i macie rację, ale ja 5 stówek na chwilę obecną nie mam. Święta, prezenty, sylwester...kiepski okres na takie wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja na razie też nie - nabyłem rejestrację , teraz skłądam resztę grosza na kolektory Stillena 500 zł to chyba faktycznie wygórowana cena. Znalazłem firmę w Dąbrowie Górniczej i u nich cennik wygląda tak: 1) Elementy wnętrza kokpitu - 70 zł sztuka 2) Obudowa przycisków do otwierania szyb - 30 zł sztuka itp w Zetkach może doliczyliby też parę groszy za to , że to ma chropowate powierzchnie, więc musieliby to najpierw ścierać (choć to tylko moje przypuszczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 jako,że miałem trochę wspólnego z hydro to coś moze wam podpowiem 1.jest duża liczba firm która `nie ogarnia kuwety` a nazywają siebie profesjonalistami, dlatego na waszym miejscu dopłaciłbym do firmy która się zna na rzeczy np. hydrostyl- koleś ogarniał mi konsolę i zrobił to bardzo dobrze 2. hydro tak na prawde jest trwałe jak lakier samochodowy, jest baza w postaci nadruku + lakier bezbarwny który chroni całość 3. element który sie pokrywa przygotowuje sie jak element pod lakierowanie , wiec juz nie odzyskacie oem look 4.nie wierze ze ktoś to ogarnie za 150zł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja chyba w wolnej chwili odwiedzę Hydrotransfer w Warszawie i dam im coś na próbę. HotRider myślisz, że taka robota we wnętrzu auta jest na wieki czy za jakieś 2 lata będzie do poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 dobrze zrobiona jest trwała i nawet jak gdzieś zarysujesz to zawsze możesz spolerować hydrotransfer z tego co pamietam to kiedyś był dosyć drogi ale moze cos sie zmieniło do dzisiaj mam w hydro osłonę silnika i nic się z nią nie dzieje mimo dosyć gorącego otoczenia, poprzednie auto już 5-6 rok jezdzi i tez nic sie z nim nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jak będę w Wawie to do nich skoczę. Zawiozę im pokrywę silnika na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) hot_rider....a Ty z usług której firmy korzystałeś? Oczywiście jeżeli wolno wiedzieć Już wiem ;D Edytowane 20 Grudnia 2014 przez snifery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pisal na str 1 i 3 - hydrostyl gdzieś pod wroclawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 u mnie to tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja oddalem do fachowca u mnie w miescie skasuje 500zl za sam srodek konsoli razem 2 elementy. Jak zoabczyl tą badziewna strukture gumowa to odrazu podniósl cene na 500zl powiedzial , ze trzeba cala tą gume do plastyku zetrzec. Jak sie tego dobrze nie zrobi latem przy upale caly kabon siædzie. Siedzi w karbonach 10 lat jak chcecie moge dać namiar do niego to sie zdzwonicie i pogadacie. Mam Robione boczki przy przyciskach ladnie wyszlo. Zrobie fote ale pewnie juz pp swietach. Mi osobiscie sie podoba w macie. http://zapodaj.net/0dbe43bff2ffb.jpg.html Tutaj foto ja zrobilem w macie, ale zastawiam sie czy nie sciemnic go lakierem ciemnym, wyszloby cimniejsze i z luska lakierowa. Z drugiej strony taki jasniejszy karbon pasuje do wstawek srebnych i troche rozjasnia to ciemne wnetrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Umówiłem się na jutro do Hydrotransfer w Wawie omówić plan działania Byłem w Hydrotransfer zostawiłem im na próbę ramkę na tablicę rejestracyjną - widziałem ich robotę i generalnie fajnie to wygląda. Za tunel środkowy plus konsolę krzyknęli 500-600 zł Strasznie wolno działają w tym hydrotransferze. Do tej pory nie odeslali mi ramki a dałem 18 stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 mówiłem wyślij mi to , to ci ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ale jest katalog tych wzorów carbonowych do wyboru. Nie widzac ich nie mógłbym wybrać odpowiedniego wzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Z ciekawości - ile czasu zajmuje zrobienie tunelu plus boczków ? Przyjeżdżasz czekasz godzinę i po robocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) min. 2 dni, clar musi wyschnąć aby go spolerować Edytowane 5 Lutego 2015 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Hydrotransfer odeslal mi ramke pod tablice rej. Nawet ładnie to wyszło ale strasznie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Łukasz wrzuć fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Szkoda gadac za sama ramke z przesyłka dalem 90 zl. Drogo wyszło ale środkowy tunel i konsole powinni ogarnąć za ok 600 zl Aha odnośnie czasu powiedzieli ze u nich to standarfowo trwa 2-3 tygodnie. Bronili się ze firmy które zrobią to w 2-3 dni to zrobia bubel ale nie wiem co o tym myśleć. Generalnie podoba mi się ich robota ale nie jest ani szybko ani szczególnie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Wg mnie jakość jest najważniejsza, wolę poczekać miesiąc i mieć coś porządnie (abstrahując od samochodów, to dotyczy wszystkiego) niż miec szybko a później się miesiącami wkurzać, że spaprane. Ramka wygląda OK. Edytowane 10 Lutego 2015 przez Sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi