hot_rider Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 juz na zdjęciach wygląda słabo wzór tez bez szalenstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Hot Rider a masz jakiś wzornik carbonow z tej firmy z Twoich stron? Porownywalem ze swoim oryginalnym carbonem ok 20 wzorow z palety carbonow z hydrotransfer i ten był najbardziej zbliżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Łukasz sie poci pisząc w nadziei, że wszyscy pochwalą, a Kamil trach plaskacz na twarz na otrzeźwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Hehe nie skadze cenie madre opinie o ile nie sa to zlosliwe opinie zazdrosnikow a Kamil taki na pewno nie jest. Wyraził swoje zdanie co skłania mnie do przemyslen gdzie oddać resztę auta do roboty. Nie upieram się przy hydrotransfer a ramke dalem im tylko na probe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 nic nie wkleję, bo oczywiście nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja wam powiem że hydrografike sam kiedyś robiłem amatorsko i tak samo mi wychodziło, folie z wzorami są na allegro ,tak samo aktywatory w sprayu ;p Konsoli bym sam nie zrobił za pierwszym razem dobrze ale mniejsze elementy jak najbardziej dodam też że lakiernik ze mnie żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Image shack, masz za darmo przez ile tam - dodasz zdjęcia a potem link tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ebay.com aukcja nr 151150812327 Co to może być, bo jeśli są to carbonowe nakładki na całe wnętrze auta to skąd ta cena???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) To są chyba te tandetne naklejki... Edytowane 13 Lutego 2015 przez daniel.tymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 To są chyba te tandetne naklejki... Tak masz rację, trochę zgłębiłem temat i to faktycznie jest to. Cena właśnie wydawała mi się mocno nie na miejscu Po 2 latach poszukiwań znalazłem oryginalny carbon na konsole i tunel środkowy do polifta. I tak kończy się moja przygoda z hydrografika http://m.ebay.com/itm/381771395140 Widział ktoś takie dobra na sprzedaż tylko dla roczników 2006-2008? Ja kiedyś widziałem ale się przyczailem a teraz potrzebuje i nie mogę znaleźć. Jak ktoś coś wie to bardzo proszę o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Kupiłeś je już bo mogę Ci producenta w usa stronkę podesłać który robi całe wnętrze carbon każdy element praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 W oryginalnym carbonie? To podeślij namiar jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi