ramirez75 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Gdzie znajduje sie takowy włącznik w Teknie J10?Przy pokretle od bocznych lusterek jest tylko lewo-prawo oraz skladanie automatyczne,w instrukcji jest napisane jako opcja czy Tekna J10 ma takowe oidgrzewanie? z góry dziekuje za odp. Gdzie znajduje sie takowy włącznik w Teknie J10?Przy pokretle od bocznych lusterek jest tylko lewo-prawo oraz skladanie automatyczne,w instrukcji jest napisane jako opcja czy Tekna J10 ma takowe oidgrzewanie? z góry dziekuje za odp. Podobno jest to zintegrowane z podgrzewaniem tylnej szyby,czy to prawda drodzy Forumowicze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Gdzie znajduje sie takowy włącznik w Teknie J10?Przy pokretle od bocznych lusterek jest tylko lewo-prawo oraz skladanie automatyczne,w instrukcji jest napisane jako opcja czy Tekna J10 ma takowe oidgrzewanie? z góry dziekuje za odp. Podobno jest to zintegrowane z podgrzewaniem tylnej szyby,czy to prawda drodzy Forumowicze? Prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Bardzo dziękije Panowie i zycze zdrowych i radosnych Swiąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Bardzo dziękije Panowie i zycze zdrowych i radosnych Swiąt Dziękuje i nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tak jest chyba w każdym samochodzie, a przynajmniej w dobrych 10 markach, których jeździłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 w passacie B6 bylo inaczej w pokretle L-R ale na temat passata nie bede sie wypowiadal bo moge za duzo powiedziec a Swieta tuz tuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nie upieram się. Po prostu jakimi autem nie jeździłem - miał włączane równolegle z tylną szybą. Czy dobrze? Wolałbym osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Działa automatycznie z uruchomieniem ogrzewania tylnej szyby, co do działania-prawe OK szybko się podgrzewa, lewe, kierowcy, no cóż ale może tylko ja tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.