GRZECHu Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 jakbym ja Cie tak przycisnol, to tez bys skrzypial, Prawde mowi hehe dobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Szalony, musimy kiedys to przedyskutowac przy bezalkoholowym Jak wypijemy skrzynke to napewno cos wymyslimy zeby nie skrzypialo :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Szalony, musimy kiedys to przedyskutowac przy bezalkoholowym Jak wypijemy skrzynke to napewno cos wymyslimy zeby nie skrzypialo :one: No ale musisz wziasc Tomka z soba, on napewno cos wymysli po skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 No ale musisz wziasc Tomka z soba, on napewno cos wymysli po skrzynce :one: :one: :one: Ale zyby calkiem OT nie robic to pewnie gdybym mial maxime to bym byl zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja ze swojej jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind.One Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Odpowiedz na goroca po 3 godzinach po zakupie. 1. Polecam P11. Auto dls krasnali. Zaglowki siegaly mi do podstawy czaszki. Fotele mialy za krotkie sidzisko, i zasada - dobra odleglosc od kierownicy - nogi pod broda. Audi A6 C4 i C5 - pedlay strsznie blisko siebie (C4 manual), nie ma co zrobic z lewa noga, podnozek jest zle wyprofilowany (C5 - automat) 2. Ksenony w A33 sa doskonale. 3. Jakosc materialow porownywalna z Audi A6 4. Swiatla mijania obkawiaja sie mniejsza intensynoscia podsiwtlenia tablicy (miakem ten sam paten w radiu clarion - imho wystarczajace) 5. W porowaniu do P11 - schowkow od groma (na konsoli srodkowej i tablicy 5!). P11 - 3, Audi (telefoan zamiast podlokietnika - 2) 6. Racja. To juz w P11 nie wnilaky do srodka. Ale za to bagaznik jest przepastny Zalety: 1. Widocznosc - do przodu ok, do tylu mierna reszta jak najbardziej zgodna z prawda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 buehehehehe, jak mozesz porownywac primere do maximy,czlowieku to 2 rozne swiaty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kchris Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 hej jestem zadowolony ze swojej maximy 3.0 v 6 gle mimo ze tez nie wiem czemu mnie sciaga na lewo kola sa wywazone bo zmineialem tydzien temu opony no i ten problem z absem teraz sie pojawil ale po za tym to super mi sie jezdzi po nowym yorku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość domcio Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 witam jestem tu nowy mam Maximke 95r i mam problem z pilotem działał ale nagle przestał czy jest jakas szansa na naprawe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Może spróbuj wymienic baterię? To czasem pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość domcio Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 wlasnie ze nie pomogla wymiana baterii moze jakos go da sie zakodowac? wie ktos jak sie koduje te NATSy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacob_USA Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja bylem z poprzedniej Maximy tak bardzo zadowolony ze teraz rozgladam sie za Maxima 6 generacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grez Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 jestem niesamowicie zadowolony z mojej Maxi... rok razem 100k km i żadnego poważnego remontu... (klocki,opony,olej... eksploatacja no i najważniejszej i najpoważniejszej awarii na trasie - braku paliwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcus65 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Pomimo małych kłopotów z zapłonem - co wkrótce zamierzam skorygować - jak dla mnie Maxi jest zaj...sta. Wygodne, duże, szybkie i narowiste auto. Jeszcze tylko y-pipe i CAI od Wielkiego Waca, regulacja i będzie miód. :diabel: Pozdro Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FioleK Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Odpowiedź trochę nie w temacie... ale autopoziomowanie xenonów działa tylko podczas odpalenia silnika. Wtedy się same z siebie poziomują i pozostają nieruchome podczas jazdy. Chyba nikt z was nie wierzy, że one pracują całe czas. Przecież na polskiej drodze to silniczki krokowe zdechłby po 3 miesiącach jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Odpowiedź trochę nie w temacie... ale autopoziomowanie xenonów działa tylko podczas odpalenia silnika. Wtedy się same z siebie poziomują i pozostają nieruchome podczas jazdy. Chyba nikt z was nie wierzy, że one pracują całe czas. Przecież na polskiej drodze to silniczki krokowe zdechłby po 3 miesiącach jazdy... Jest jak piszesz... tyle,że czytałem kiedyś test i jak się okazało w autach klasy średniej po 2-3 latach systemy te robiły około 5 stopni błędu, co może powodować że koleś z przeciwka będzie deko świecił po oczach..... Najczęstszą jednak przyczyną jest właśnie, że kolo odpala furę, po czym wsiada żona i np. 2 znajomych na tylna kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wpierdol20 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ja ze swojej maxy jestem bardzo zadowolony...gdy do niej wsiadam czuję nie tylko komfort fizyczny ,ale co lepsze odczuwam komfort psychiczny. Dla mnie bardzo ważne...:)i jeszcze sprawa nagłośnienia bose..ah...mam tylko radyjko, bo Cd się zepsuło ale i tak czystość dźwięku zabija..i jeszcze jeden zestaw audio,czyli silnik...eh..melodia dla uszu:)) nie wiem już za co kocham te auta, chyba za wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Przejechałem się Peugeotem 406 z 1999 roku. Masakra. Jeździłem luksusowymi autami jakimi nie powstydziłby się Prezydent: S klasą, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator ale i także Fiatami i innymi tańszymi środkami lokomocji. Jak na ten wiek auta to po prostu BAJKA PRZEZ DUŻE B. Nie jest to Lambo czy inny supercar, że jeździ tylko w niedziele po równych drogach Riwiery Francuskiej. W skrócie: - nie żałuje, - jestem którymś z rzędu użytkownikiem, - auto po przejściach i co... ? Lepiej niż u konkurencji nawet w nowszych produkcjach. Moc wystarczająca, spalania każdy zazdrości (dziś spytałem właściciela Daewoo Leganzy ile pali jego auto i co powiedział ? 10- 12 litrów na setkę. Moja Maxima spala 12-14 w mieście także super. Podczas 14 letniej eksploatacji popsuły się następujące rzeczy: - podnośnik szyby pasażera, - tłumik środkowy, - 2 cewki, - auto gasło na światłach (już rozwiązane, - amortyzatory, - przeguby, - końcówki drążków, łączniki stabilizatora. To tak naprawdę niewiele po tylu latach. Pod warunkiem, że dbasz o auto jak o siebie a nie stoi odłogiem i patrzysz jak parcieje. Odwdzięczy Ci się, że będziesz miło wspominał wóz. Kolejny może być gorszy bo ciężko mieć auto z tak małymi problemami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bertas Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Złego słowa nie powiem na to auto już nim trochę śmigam mam a32 z 97 3.0V6 z gazem SUPER AUTO! na gazie się fajnie jezdzi nie ma roznicy jak na benzynie dynamiczny bardzo dobrze wyposażony. Za 50zł przejadę 200km jest dobrze Edytowane 26 Maja 2010 przez bertas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomax-gda Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) Witam. Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Nissana Maximy 2.0 V6 '95 i mam pytanie do zorientowanych już klubowiczów jaką instalację i gdzie najlepiej założyć do mojej Maximy. Jestem z woj pom., więc może macie jakiś pomysł?? Maximę kupiłem 2 dni. To jest po prostu wspaniały samochód. Przesiadłem się z Sonaty 2.0 16V DOHC 139 KM i jest przepaść. Maxima to klasa. Silnik trochę słaby ale 2.0 V6 to krążownik stworzony do zrelaksowanej jazdy a nie do wyścigów. Na trasie przy prędkości nierzadko 150 km/h spalił 7,8 l/ 100 km. Edytowane 28 Maja 2010 przez tomax-gda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Jak tak czytam ten wątek to chyba szybko wypchnę swoją p11.144 w siną dal. Tylko jak sobie wspomnę ile szrotu stoi w polszy to mnie się odechciewa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_goral1 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Posiadałem Maxime qx 2.0 A33. Moje marzenie aby kiedykolwiek posiadać następną... Mam pytanie. podczas sprzedarzy dowiedziałem się o takim przycisku (tryb wygodny czy coś takiego) że auto płynie. Jest coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fiufiu125 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) Witam moja Maxima nie jest rewelacyjnym egzemplarzem IV generacji europejskiej, jednakże za te pieniądze które kosztowała sprawuje sie świetnie 14 000 km ani razu nie zawiodła póki co odpukać jeździ tylko na gazie, ponieważ mam niski budżet ;-) Edytowane 16 Lutego 2012 przez fiufiu125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krycho91 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jak na razie przez te kilka dni jestem zadowolony z auta, zobaczymy co czas pokaże. Co mnie martwi: Ruda która zaczyna mi podgryzać nadkole i to chyba tyle. W porównaniu z moim poprzednim autem czyli Alfą mogę zaobserwować, że ciągnie od najniższych obrotów (w Alfie zabawa zaczynała się od 4tys obr gdy fazy rozrządu się zmieniały) Maxima jest dużo miększa i nie wejdę nią tak w zakręty jak wchodziłem Alfą. Ale za 2 tys nie mam czego wymagać. Wszystko działa oprucz wycieraczek reflektorów, środek w kremowym welurze, deska rozdzielcza w brązie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kri Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jestem od tygodnia posiadaczem Maximy A34 , jak na razie SUPER. Jeździ się rewelacyjnie - ogromny komfort fizyczny i psychiczny :-) Wiadomo że będzie palić nie mało , ale coś za coś - za taki luksus się płaci . Zastanowię się czy może założyć LPG. . Polecam każdemu , w tej chwili wydaje mi się że każde kolejne auto to będzie MAXIMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi