zodiak84 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cześć jestem nowy na forum mam problem nie dawno kupiłem nissana q. przyszedł czas zimowy i zdrowo mi kopci normalnie na biało niby normalne bo zimno ale po rozgrzaniu mam widoczny dym w lusterku zauwarzałem że się coś skrapla z rury na postoju pewnie benzyna dodam że silnik pracuje cicho czy są powody do obaw???????????? czy to normalne w tych modelach miał almerke to też był widoczny ale nie aż tak.........?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wszystko ok. - prawo fizyki i skraplania się wody w niskich temperaturach. Pewnie widzisz, iż większość samochodów teraz dość obficie "kopci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cześć jestem nowy na forum mam problem nie dawno kupiłem nissana q. przyszedł czas zimowy i zdrowo mi kopci normalnie na biało niby normalne bo zimno ale po rozgrzaniu mam widoczny dym w lusterku zauwarzałem że się coś skrapla z rury na postoju pewnie benzyna dodam że silnik pracuje cicho czy są powody do obaw???????????? czy to normalne w tych modelach miał almerke to też był widoczny ale nie aż tak.........?????? Jeśli jest to biały dym, a oleju i płynu w chłodnicy nie ubywa, to nie ma się czym martwić. Woda w wydechu to, jak napisał mirekd9, normalka. Nawet w lecie przy rozruchu silnika z rury kapie woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zodiak84 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dzięki panowie i Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.