zabol57 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 http://otomoto.pl/ni...s-T3225059.html moje pytanko czy ktoś wie jak się to sprawuje, jak z dostępnością części i cenami. No i jak na ciężary reaguje ten samochód, czy na przykład 2 palety cementu nie będzie dla niego problemu. Czy w ogóle wato to kupić? czy szukać iveco. bo samochód musi być dmc 3,5tony z hds i ładowność najlepiej jak by miał przy najmniej 1,4 t(wiem ze ciężko będzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allk Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 który rok tego cabstara.? do 2006 roku z częściami nie ma wielkiego problemu najlepiej przez internet. Nowe modele już troszkę słabiej ale nie ma problemu silniki zamienne są z renault . ogólnie kżde auto się kiedyś popsuje ale osobiście wolał bym cabstara. Aut jest coraz więcej więc z serwisem nie powinno być problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szama23 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Czy może ktoś mi podpowiedzieć- chce kupić nissana cabstara (potrzebuje go do wożenia rzeczy). Sprzedawca oferuje cabstara 2006rok produkcji ,3000cm3 moc 120KM/88kW za 18500zł....czy to dobra oferta i na co muszę zwrócić szczególną uwagę przy kupnie tego auta( rama, silnik itp.) Z góry serdecznie dziękuję za jakąkolwiek pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Z mojego doświadczenia moge powiedzieć że to bardzo dobry samochód,mam w pracy 3szt+1szt nowszy z 2008 i jedyne awarie jakie były to wentylator ogrzewania i najczęściej sprzęgło ale w większości przypadków wina kierowcy. Największą uwage zwróć na korozje kabiny i linki hamulca ręcznego. W porównaniu do nowszego bliźniaka maxcity to niezawodna fura, a ten nowy to złom na kołach i kosmicznie drogi w serwisowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.