colins Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 No Ty Jacko, to jesteś wręcz wybitnym testerem, bo potrafisz odkryć usterki, o których innym nawet się nie śniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jak się dłubie....to zawsze się coś wydłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Gumy dał serwis czy dałeś swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Gumy dał serwis oczywiście ,kod gum Nissana to:546134EA0B BUSH-STABILIZER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 To czeka mnie wycieczka :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Panowie! EUREKA! Dzisiaj wymieniona poduszka główna silnika(ta po lewej od strony alternatora) Ustało stukanie przy zmianie biegów,ustało stukanie przy przejeżdżaniu przez płytkie nierówności.Silnik ucichł,biegi wchodzą jak w nowym samochodzie,nic tylko się cieszyć z jazdy.Aha...to trzeszczenie zawiechy,jeszcze się czasami pojawia,ciche,delikatne...ale to już zrobię sam,wymienię osłony amorków na gumowe,nie na badziewny ,plastikowy abs Nissana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 I to jest dobra, bardzo dobra wiadomość. Będzie wiadomo gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Yama Motors rządzi! Po nieudanej naprawie trzeszczenia (przesmarowanie) napomknąłem, że dalej pierdzi. Po pięciu dniach telefon od Yamy Osielsko, że naprawiamy, zamawiając i wymieniając gumy. Po trzech dniach gumy przyszły, następnego dnia wymiana, oczywiście chrobotanie ustało. Brawo panowie! Dodam również, że na razie naprawa czujników przednich pomogła (odpukać) Edytowane 8 Marca 2017 przez seta21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2408 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Witam wszystkich . To trzeszczenie jest od łożyska amortyzatora przedniego, czy od osłony tej harmonijkowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 To już musi stwierdzić ogarnięty serwis.Obydwa dźwięki są do siebie podobne.Natomiast z tego co wiem po 2017 r gumy zostały poprawione,bo te które trzeszczały były twarde,jak z plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2408 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Chyba trzeba będzie zmienić i jedno i drugie . A może masz jakieś namiary na zestaw do regeneracji,w rozsądnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2408 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Łożysko itd. znalazłem, lecz osłony nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 O osłony trudno.Serwisy zamienniki sprowadzały z Japonii,raz znalazłem w internecie ,producentem była niemiecka firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2408 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Tak właśnie myślałem . Nie można ich znaleźć. Będę szukał ,może gdzieś uda mi się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uti Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Czesc, jestem nowym posiadaczem QQ J11 2014 1,2 digt. Pisze w sprawie piszczenia, trzeszczenia. Kolego JACKO29 mozesz dac namiary na serwis w Dabrowie do Pana Marcin z Dabrowy ? Z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi