Gość matiii1986 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam. Mam pytanie czy tunel środkowy w p12 jest taki sam dla wersji uk i dla europejskiej ?? Chodzi mi dokładnie o położnie hamulca ręcznego, w mojej wersji wypuszczonej na rynek uk ręczny mam po lewej stronie bliżej siedzenia pasażera, czy w wersji europejskiej jest tak samo ?? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałRafał12 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Tak, ręczny jest bliżej lewego siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wg specyfikacji tunel środkowy do wersji europejskiej ma inny numer katalogowy niż do angielskiej, dlatego zalecałbym ostrożność podczas podejmowania decyzji i dokładne sprawdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Podepnę się pod temat z pytaniem: - czy muszę rozkręcić tunel aby wymienić uchwyt na telefon na uchwyt na kubki...? Czy da się to podmienić bez rozkręcania tunelu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jak dasz rade to wstaw jakies foto tego co chcesz wymienić bo ja u siebie nie mam żadnego uchwytu na telefon to nie bardzo wiem jak to wygląda ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Podepnę się pod temat z pytaniem: - czy muszę rozkręcić tunel aby wymienić uchwyt na telefon na uchwyt na kubki...? Czy da się to podmienić bez rozkręcania tunelu...? U mnie wystarczy mocno pociągnąć za uchwyt na kubki, żeby go wyciągnąć. Sądzę, że z uchwytem na telefon będzie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Już wiem... TRZEBA rozkręcić tunel, a przynajmniej dwie tylne śrubki i śrubki w środku pod osłoną gałki skrzyni biegów... Później faktycznie wychodzi samo, aleeeee trzeba jeszcze poodpinać kabelki łączące uchwyt na telefon z autem Btw. oddam w dobre ręce (wysyłka gratis i wyczyszcze przed wysłaniem) Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Karol_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra75 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Już wiem... TRZEBA rozkręcić tunel, a przynajmniej dwie tylne śrubki i śrubki w środku pod osłoną gałki skrzyni biegów... Później faktycznie wychodzi samo, aleeeee trzeba jeszcze poodpinać kabelki łączące uchwyt na telefon z autem Btw. oddam w dobre ręce (wysyłka gratis i wyczyszcze przed wysłaniem) Witam, byłbym chętny na uchwyt. Kombinowałem własnie, jaki model Nokii pasuje i gdzie jest montowany uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanu Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Już wiem... TRZEBA rozkręcić tunel, a przynajmniej dwie tylne śrubki i śrubki w środku pod osłoną gałki skrzyni biegów... Później faktycznie wychodzi samo, aleeeee trzeba jeszcze poodpinać kabelki łączące uchwyt na telefon z autem Btw. oddam w dobre ręce (wysyłka gratis i wyczyszcze przed wysłaniem) Dałbyś radę wstawić zdjęcia, jak to wszystko było podłączone ? Chciałbym się trochę pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra75 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam, byłbym chętny na uchwyt. Kombinowałem własnie, jaki model Nokii pasuje i gdzie jest montowany uchwyt. Odgrzewam, żadnej odpowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Odgrzewam, żadnej odpowiedzi ? Pyra, najmocniej Cię przepraszam ale tego samego dnia dodałem post w dziale Oddam za darmo/za piwko i w zasadzie tego samego dnia uchwyt znalazł innego właściciela. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/99338-uchwyt-na-telefon-primera-p12/ A uchwyt montowany w tunelu środkowym w miejscu uchwytu na kubki, a pasuje m.in. nokia 3310 lub tym podobne. Edytowane 16 Lutego 2016 przez Karol_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi