hizel Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 zastanawiam się nad zmianą telefonu i chciałbym się najpierw dowiedzieć czy ze wszystkimi telefonami można sparować radio w QQ. Czy ze wszystkimi dobrze działa nawet z tymi nowymi na androidzie albo z iPhonem. Może macie doświadczenie czego nie kupować, czego się wystrzegać. zależy mi na tym żeby funkcja telefonu działała mi prawidłowo. Radio mam takie jak na zdjęciu. Będę wdzięczny za informacje czy działa z nowymi samsungami galaxy, sony xperia wspomniany iPhon czy nowe nokie. Co używacie i co sparowało się bez problemu i łączy się prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Już nie pamiętam czy przy iPhone miałem te problemy (chyba nie) ale teraz przy Galaxy S5 mam tak (czasem) że jak ktoś do mnie dzwoni to go nie słyszę ani on mnie, jak ja dzwonie zawsze jest dobrze. Niedawno HR w telefonie robiłem i małe porządki ale problem czasami nadal występuje. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez kajusDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqtico Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 U mnie z szajsungiem SIII mini śmiga bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Hizel,ja mam LG-E610,działa bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hizel Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dzięki za informacje czekam na kolejne. Co z nowymi Nokiami i Sony i jak to jest do końca z tym iPhonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzak70 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dzięki za informacje czekam na kolejne. Co z nowymi Nokiami i Sony i jak to jest do końca z tym iPhonem. Używałem kolejno Iphone 4, 4s, 5, 5s - teraz mam 6 - i wszystkie działały bardzo dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Miałem Sony Xperia , działało ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fortran Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nokia 920 Lumia - bez żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy82 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Samsung Galaxy S3 działa z androidem 4.1.2 działa bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miralon Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Taka ciekawostka: Sony Xperia SP, działa poprawnie z NC (poza drobnymi zwiechami - do pominięcia). Jeśli jednak zostanie sparowana z jednym egzemplarzem NC, nie da się telefonu sparować poprawnie z jakimkolwiek innym egzemplarzem NC. Pomaga tylko reset telefonu do ustawień fabrycznych. Problem występuje tylko z NC (parowanie z innymi zestawami nie stanowi problemu, nawet jeśli są to różne egzemplarze tego samego modelu). Nie jest to uciążliwe jak się ma jedno NC. Gorzej jak jest ich więcej i zmienia się auta. Nie testowałem czy problem wystąpi z innymi telefonami (zrobię to w wolnej chwili) bo jestem ciekaw czy wynika on z problemów telefonu czy NC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Sprawdzone w salonie, NEXUS 4 z andkiem 5.01 działa wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Czy ma ktoś z koleżanek / kolegów sparowany Huawei P8 Lite poprzez Bluetooth w QQ , chciałbym wiedzieć czy nie będzie z nim problemów ze sparowaniem, zanim moja połówka sobie go zakupi. Dzięki z info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja mam i nie wiem,czy to NCII głupieje,czy to wina telefonu,na łączeniu z LG nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Ja mam i nie wiem,czy to NCII głupieje,czy to wina telefonu,na łączeniu z LG nie było żadnych problemów. Witaj Jacku, pytałem dlatego bo przypadkowo wyczytałem wpisy na innym forum że właśnie z tym telefonem są jakieś problemy z właściwym sparowaniem a u mnie też z innymi Samsungami, Nokiami, z Black Berry - nie ma żadnych problemów. Jeszcze muszę się zastanowić - podobno można rozwiązać problem ściągając i instalując aplikację o nazwie "Bluetooth launch" - ale żona na razie jeszcze nie ma telefonu i koło się zamyka Edytowane 18 Grudnia 2015 przez castoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 To samo powiedział mi dzisiaj znajomy z serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Skoro już masz ten telefon, to spróbuj może zainstalować tą aplikację i powiedz czy pomogło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 radio mam takie samsung s5 działa bez problemów i książka w całości skopiowana do radia QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Wcześniej posiadałem telefon Nokia Lumia 920 a obecnie posiadam Nokie Lumie 830. Z obydwoma telefonami radio współpracuje bez żadnych problemów. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Castoro,zainstalowałem tą aplikację i mimo wszystko NCII czasami głupiało.Niby było połączenie tel. z NCII a rozmowy nie można było odebrać ani na NCII ani na telefonie.Zablokowane totalnie. Zmieniłem P8 na LG i na razie jest dobrze,testuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A moja żona się uparła i kupił jednak P8 - i okazało się że obawiałem się na zapas. Sparował się i działa normalnie jak wszystkie inne telefony. Z tym że ja mam zwykłe radio- nie NC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 No tak,a ja mam full wypas, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi