ar69 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam. czy miał może już ktoś do czynienia z "basenem" pod nogami pasażera? Zauważyłem od kilku dni krople, które ściekały z tyłu schowka pasażera a dziś po odkryciu wykładziny... - gąbka była tak nasączona jak po kąpieli (musi to być od niedawna, gdyż jeszcze nie ma zapaszku). Czy za schowkiem biegną jakieś przewody odprowadzające od klimy (nie wiem czy to może być uszczelka szyby czy klimatyzacja)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ar może tutaj znajdziesz odpowiedź? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95931-aquapark-pod-nogami-pasa%C5%BCera/?hl=%2Bwoda+%2Bstronie+%2Bpasa%C5%BCera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 W audi A3 mialem ten sam problem , okazało sie ze przy drapaniu szyby z lodu , zona zachaczyla o podszybie i wyrwala z plastikowych mocowań. Woda z szyby nie wciekała w rynienke do odprowadzania , ale przez otwory i filtr pyłkowy do wnętrza auta .Byc moze masz podobnie , warto sprawdzic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Zapchane kanaliki koło szyby także czasem powodują,że wszystko leci do środka. Tam bym szukał przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar69 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Rozebrałem dzisiaj podszybie oraz wymontowałem schowek pasażera - wąż z wodą w narożnik szyby i niestety bingo - strumyczek wewnątrz auta. Wycięcie i wklejenie szyby w NG 250 zł + 100 uszczelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.