Stefffan Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Trudny wybór szczerze mówiąc. Ja bym raczej nie wziął, ale każdy ma inaczej. Ile za takie szczęście chcą z ciekawości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vitalic9 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Trudny wybór szczerze mówiąc. Ja bym raczej nie wziął, ale każdy ma inaczej. Ile za takie szczęście chcą z ciekawości? 52 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Wez jakiegoś doświadczonego blacharza to ci powiem co z nim bylo. Czaisz sie strasznie A ja bym bral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Decyzja jest trudna, fajnie że HR 2008, choć zapisek total loss faktycznie nie zachęca. Cena wydaje się być rozsądna. Rozumiem Twoje rozterki, też bym miał. Myślę, że decyzję musisz podjąć sam, bo każdy powie coś innego. Jak się zdecydujesz to po prostu prześwietl go od stóp do głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Nie mogę już czytać wiecznie tego samego... Bita, nie bita, brać nie brać... Jeżdżę Zetą z wpisem salvage od 1,5 roku i żyję. Btw byłem u Coobcia i powiedział, ze nie widać, aby była mocno bita, żadnych śladów mega dzwona z tirem przy 180 km/h...... Mój były szef z firmy ubezpieczeniowej miał z 5 samochodów po szkodzie całkowitej, same wypasione fury, nie żadne Tico czy Marea Weekend w gazie... Latał nimi po Warszawie szybciej niż Nicky Lauda po torze i nic się z gablotami nie działo. Wystarczy dobrze przytrzeć cały bok w furze, żeby firma ubezpieczeniowa zrobiła szkodę całkowitą. Sam widziałem niejedną furę w aktach szkody, o której nikt by nie powiedział, że to szkoda całkowita (klasyczny wjazd w dupe, przytarty bok). Jak jeździ równo, belki OK, to czemu nie brać. Każdy porządny mechanik powinien Ci sprawdzić furę i powiedzieć, czy jest OK, czy rozpadnie się jak wejdziesz w zakręt przy 150km/h , bo konstrukcja nie trzyma a przy jeździe zostawia 4 ślady zamiast dwóch.... Ps. Może lepsza bezwypadkowa z mega zajeżdżonym silnikiem, cofniętym licznikiem, skatowaną skrzynią i zwalonym sprzęgłem po upalaniu co weekend... Ale lakier i blacharka igła a to najważniejsze no i ma oryginalne xenony... Edytowane 4 Lutego 2015 przez Sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Mam jeepa sciagnietego z USA przeze mnie też z ty tytułem, do wymiany były tylne drzwi i kurtyna prawa a uwierz mi że w takim stanie w polsce to możesz pomarzyć żeby zaleźć wiec ja bym już wiecej nie marudził tylko kupił tego nissana. Auto to nie dziewczyna że sie wiążesz na całe życie, najwyżej sprzedasz. Jeżeli mechanicznie jest ok to co za różnica czy są odpryski czy nowy zderzak PS. a nie mówiłem żebyś sie najpierw przejechał autometam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Auto to nie dziewczyna że sie wiążesz na całe życie, Nie przesadzajmy z tym wiązaniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie przesadzajmy z tym wiązaniem się No właśnie dziewczyne można związać w widomych celach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Badawczych chyba zetka lepsza od kobiety tu jest parę powodów czemu auto jest lepsze od dziewczyn : Samochodem można bez obaw spalić gumę Aby pojeździć samochodem nie trzeba ściągać ubrania Samochód nie ma teściowej Samochód nie da Ci w pysk jak włożysz rękę pod maskę Samochód nie straszy, że jest w ciąży Samochód jest zawsze gotowy żeby sobie nim pojeździć Samochód nie liczy ile piw już wypiłeś Możesz trzymać kilka samochodów w jednym garażu i mieć pewność, że się nie pobiją Samochód nie mówi, że go boli głowa jak chcesz nim pojeździć Samochód nie ogląda się za chłopakami Samochód nie potrzebuje długiej gry wstępnej przed przejażdżką Samochód nie panikuje kiedy pęknie guma Samochód nie potrzebuje złotych pierścieni i łańcucha Samochód można sprzedać za pieniądze Samochód dobrze wygląda nawet po długiej trasie Samochód dobrze wygląda nawet jak jest obklejony muchami Samochód nie zatrzymuje się przy każdej wystawie Samochód niezależnie od jego wieku wzbudza pożądanie Samochód nigdy Ci nie powie ze nie ma co na siebie włożyć Samochód pije benzynę i się nie krzywi Samochód nie mówi, że na stacji benzynowej śmierdzi Samochód nie jest zazdrosny, że masz drugi samochód Samochody oprócz białego, czarnego, żółtego i czerwonego maja jeszcze inne kolory Samochód nie zajmuje miejsca w namiocie Możesz dać się przejechać kumplowi samochodem, a samochód się na ciebie nie obrazi Ty tez możesz przejechać się samochodem kumpla Samochód nie przypomina Ci żebyś już wracał do domu Do stacyjki samochodu pasuje tylko Twój kluczyk Samochód lubi jeździć na zloty Samochód nie wyłącza Ci telewizora jak oglądasz Rajd Samochodem można jechać w 5-ke Samochód jest rodzaju męskiego Samochód jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach Samochód można kupić w sklepie Gadanie samochodu jest przyjemne dla ucha Samochód nie boi się prędkości Na samochodzie można sobie postawić piwo Samochód nie plotkuje o tobie z innymi samochodami Nawet stary samochód nie ma zmarszczek Możesz mieć starszy samochód od siebie i nikt się na Ciebie nie będzie krzywo patrzył Samochód lubi jak go napastujesz Samochód nie ma co miesiąc wycieków Na samochód nie żałujesz pieniędzy Samochód możesz przerabiać wg swoich upodobań Nie ma głupich kawałów na temat "Przychodzi samochód do lekarza" Samochód z wiekiem nie siwieje Samochodem możesz pojechać na piwo Samochód Cię nie zostawi nawet jak zobaczy Cię w innym samochodzie Samochód możesz dotykać gdzie tylko zechcesz i kiedy zechcesz Możesz mieć samochód innej narodowości i nie być wytykany palcami Samochód lubi pochodzić na ssaniu Mając zdjęcie samochodu w portfelu nie wstydzisz się go otwierać Jadąc samochodem myślisz o jeździe samochodem Samochód nie pyta gdzie idziesz i o której wrócisz Samochód wygląda dobrze nawet po jeździe w deszczu Samochód nawet jak dużo pali to nie tyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Do mnie najbardziej przemawia: Możesz trzymać kilka samochodów w jednym garażu i mieć pewność, że się nie pobiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie mogę już czytać wiecznie tego samego... Bita, nie bita, brać nie brać... Jeżdżę Zetą z wpisem salvage od 1,5 roku i żyję. Btw byłem u Coobcia i powiedział, ze nie widać, aby była mocno bita, żadnych śladów mega dzwona z tirem przy 180 km/h... vitalic9 zwróć uwagę na to, że w tym wątku 80% wypowiadających się to posiadacze 350Z ze stanów, w tym prawdopodobnie min. 50% samochodów sprowadzonych ze statusem SALVAGE w USA jedynie Stefffan, który wydał więcej kasy na bezwypadkowy egzemplarz i Lukasz powiedzieli, że nie kupiliby tego egzemplarza ze stanów Decyzja należy do Ciebie. Rynek 350Z w PL jest ubogi ale to nie znaczy, że nie da się kupić dobrego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Wiecie po co powstały auta z przednim napędem? - bo kobity tez chciały jeżdżić autami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Hehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vitalic9 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) No i udało się ) Stałem się szczęśliwym posiadaczem nissana 350z 2005r. manual w kolorze granatowo-niebieskim w wersji eu. Przejechane tylko 85 tyś km. Jestem ZACHWYCONY. Przyjemność z jazdy jest niesamowita. Samochód zakupiłem wczoraj koło 21 a w domu byłem dopiero o 1 w nocy . Edytowane 11 Lutego 2015 przez vitalic9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 bardzo dobrze, wybrałeś opcję nr 3 powodzenia i zmień szybko model w swoim profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Gratki zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 fajny gratulacje z zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Widze że też masz szczelinę miedzy lampą a zderzakiem, czy tam powinna oryginalnie być jakaś uszczelka czy w każdym tak ciężko spasować zderzak po wymianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ten zderzak nie jest EU tylko US - czy jest problem ze spasowaniem? nie ma problemu o ile nie jest j**nięty, plus czy majster ogarnia < takie są pytania przed odpowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Gratulacje Niech zamiata jak szatan i daje dużo frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vitalic9 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) No właśnie za niedługo bede polował na zderzak eu. Jak byłem na stacji diagnostycznej to powiedzieli, że do xenonów potrzebne są spryskiwacze reflektorów jeżeli ma przejść badanie. A takie są w wersji eu. Inaczej trzeba wymontować xenony i założyć normalne światła. Nie wiem na ile to prawda... Po za tym, chciałbym zeby był 100% europejczyk Edit: Dzięki wszystkim za pomoc. Bez Was nadal bym się zastanawiał Edytowane 11 Lutego 2015 przez vitalic9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 źle, że nie wiesz to jest warunek dopuszczenia do ruchu w PL ksenony/spryskiwacze/autopoziomowanie reflektorów oczywiście u nas da się wszystko "załatwić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 zmień stacje...... ja z tym nie mam problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vitalic9 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ogarnie się zderzak i będzie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Gratulacje. Z ciekawości skąd ten zderzak z amerykańca? Dzwon? Sam się nad nią zastanawiałem ale właśnie zderzak mnie odstraszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi