Łukasz83 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Vitalic , nie przejmuj się bzdurami. Ja mam Europejczyka z xenonami, jak zacząłem go przerabiać i poszedł nowy bodykit to już spryskiwaczy nie mam - tzn mam ale nie mam dziury w zderzaku przez które by to miało pryskać Tak jak Matber mówi, zmień stacje. Ja też nie mam z tym problemów. POza tym jak weźmiesz się za zmiany w aucie (jeśli takie przewidujesz) to znajdzie się jeszcze 10 innych powodów dla których Twoja Niunia nie przejdzie przeglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 spryskiwacze to pedalski wynalazek - się zacinają, brzydko wyglądają i brudzą - ja nie mam spryskiwaczy i nikt mnie nie pyta czemu nie mam tylko, gdzie jest rejestracja i nalepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 No nareszcie się udało, wpadaj to przejrzymy ją zobaczmy czy coś jest zepsute czy można się tylko bawić i cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vitalic9 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Z przyjemnością. Jutro wyjeżdzam (niestety pociągiem ;(), ale wracam za tydzień, więc na pewno wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wp89 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Gratulacje zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 spryskiwacze to pedalski wynalazek - się zacinają, brzydko wyglądają i brudzą - ja nie mam spryskiwaczy i nikt mnie nie pyta czemu nie mam tylko, gdzie jest rejestracja i nalepka zazdroszczę Tobie, mnie już zatrzymali za ciemne szyby (oczywiście zostały nadal ciemne) Vitalic , nie przejmuj się bzdurami. Ja mam Europejczyka z xenonami, jak zacząłem go przerabiać i poszedł nowy bodykit to już spryskiwaczy nie mam - tzn mam ale nie mam dziury w zderzaku przez które by to miało pryskać Tak jak Matber mówi, zmień stacje. Ja też nie mam z tym problemów. POza tym jak weźmiesz się za zmiany w aucie (jeśli takie przewidujesz) to znajdzie się jeszcze 10 innych powodów dla których Twoja Niunia nie przejdzie przeglądu piszę o przepisach (nie wszystkie są uzasadnione ale obowiązują i wiedzą o tym wszyscy, którzy piszą tu że ich nie dotrzymują) nie piszmy tylko w każdym poście, że da się to zawsze skutecznie obejść (jeszcze lepiej podać adres stacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 zmień stacje...... ja z tym nie mam problemów Stacja nie jest problemem bo zawsze znajdziesz taką gdzie przejdzie. Gorzej z kontrolą ewentualną na drodze, bo tu juz nie zawsze się dogadasz (pytanie na kogo trafisz). Mi jak klika dni temu na Toruńskiej wpisywali punkty do programu lojalnościowego To sprawdzali od razu czy xenony są asymetryczne i czy działają spryskiwacze. Z ciekawości zapytam czy też macie tak że jak włączacie spryskiwanie szyby to raz na jakś czas automatycznie włączają się spryskiwacze świateł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 W Z nie wiem, bo rzadko jeżdżę w takich warunkach, ale w "dupowozie" tak to działa (u mnie co piąty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Gratulacje. Czekałem na info że coś kupiłeś. Bardzo ładny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 No to na zlot chyba przyjedziesz ?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vitalic9 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 No to na zlot chyba przyjedziesz ?!?! No oczywiście, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Witam serdecznie i proszę zarazem o wyrozumiałość dla świeżaka. Pod moim domem w końcu zagościła kultowa Zetka. Udało mi się zrealizować moje małe marzenie chociaż wszyscy dookoła uważają mnie za wariata (ze względu na niepraktyczność). Taki był plan aby mieć coś nietuzinkowego i co zostało stworzone z myślą o kierowcy. A do tego to niesamowite opakowanie, które jest po prostu śliczne i nie sposób go pomylić z czymś innym. Poniżej fotka: Auto jest z 2004r w wersji Europa Premium Pack na czym bardzo mi zależało. Jednym z priorytetów przy zakupie nie ukrywam był niesamowity dźwięk silnika.Stąd moje pytanie do szanownego grona użytkowników. Chciałbym go wzmocnić poprzez odpowiednio męski wydech. Auto jest użytkowane okazjonalnie także może być względnie głośne. Na portalu wszystkim nam znanym od dawna umieszczony jest wydech Invidii. Z tego co wyczytałem marka ta jest dość ekstremalna w odsłuchu. http://allegro.pl/nissan-350z-350-z-invidia-tlumik-uklad-wydechowy-i5063954466.html Dzisiaj natomiast pojawił się ten link: http://allegro.pl/uklad-wydechowy-nissan-350z-03-07-sport-i5125110853.html Jest to chyba replika wydechu HKS'a W tej chwili mam bardzo mieszane odczucia. Może coś mi doradzicie. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 25 Lutego 2015 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Cześć, witaj. Gratulacje nowego, pięknego nabytku. Z Zetki będziesz zadowolony , bo to fajne autko. Co do wydechu ja mam replikę HKS i mogę Ci polecić, fajnie gra, ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) U mnie w garażu stoi zetka do której pakuje turbosprężarkę, ma końcowy tłumik oryginaly NISMO, budować będziemy nowy 3 calowych, przelotowy wydech a stary będzie do sprzedania Edytowane 26 Lutego 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi